Nézd élőben az ország első legnívósabb FIFA 21 versenyét az MTK arénából

Itt most mindent megtudhatsz az eseményről, így biztosan nem maradsz le róla.

Hamarosan hivatalosan is megjelenik a FIFA21, és a játék érkezésének apropójából idén már negyedik alkalommal rendezik meg a K&H e-Kupát. Október 10-én ismét összegyűlik az MTK e-sport arénájában a hazai FIFA közösség színe java. A versenyre előzetesen 128 fő regisztrálhatott, és az igazság az, hogy villámgyorsan elfogytak a helyek. Nem csak az újdonsült játékra, de magára az eseményre is nagy az érdeklődés, hiszen minden esztendőben ez volt a helyzet, megszerették a játékosok ezt a nívós szinvonalú rendezvényt. A jó hangulat tehát garantált, már csak azért is, mert Közép-Európa egyik legkiválóbb e-sport arénájában játszhatnak közönség előtt az indulók az MTK jóvoltából. 

Lebonyolítás

A megszokott rendszerben zajlanak majd a küzdelmek. Az esemény az előre regisztrált játékosok egymás elleni meccseivel indul, méghozzá egyenes kieséses rendszerben. Majd a legjobb négyig eljutó játékos a négy meghívott profi e-sportoló ellen folytathatja a küzdelmeit, akik a HUNESZ FIFA Masters első négy helyén végeztek az alábbi sorrendben:

1. chris_maj
2. tooFrez
3. Grislyjam22
4. SuubHex

Ami a lebonyolítást illeti, a meccseket kick off módban és OVR85-ös beállításokkal lehet lejátszani, és az ágrajzon minden párharc egyetlen győzelemig tart. A győztes továbbjut, míg a vesztes elbúcsúzik a versenytől. A helyszínre a játékosok mellett nézők is érkezhetnek, akik a remek hangulatú mérkőzések megtekintése mellett tombolasorsoláson is részt vehetnek a nap végén, amikor is értékes tárgyak találnak gazdára. A nap folyamán meg lehet majd nyerni a FIFA21 PS4 verzióját, de akár egy gamer monitorral is gazdagodhat a legszerencsésebb.

Helyszín: Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion

Stream

Ami pedig szintén nagyon fontos, hogyha a helyszínek valaki nem lesz ott, akkor természetesen online is követheti az összecsapásokat egész nap. A műsor és az első párharcok szombaton délelőtt 10 órától kezdődnek. Twitchen az alábbi csatornát keressétek:

Emellett Facebookon is közvetítve lesznek a mérkőzések.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!