Mi az a Loyalty és hogyan működik a FIFA 21-ben?

Mi az a Loyalty és hogyan működik a FIFA 21-ben?

Összeszedték, hogy mi mindent érdemes tudni a FIFA21-ben újra fellelhető Loyaltyról.

A Loyalty, magyarán a hűség visszatér a FIFA 21 Ultimate Team módjába, és ezáltal a hűséges játékosok enyhe boostot kapnak a chemistryben (kémia), így jobban teljesíthetnek a csapatban. Tehát itt van minden, amit tudnia kell. A tökéletes Ultimate Team taktika, felállás és a kezdő kitalálása kisebb fejfájást is okozhat a FIFA-ban, hacsak nincs valakinek rengeteg ideje, hogy már jó előre az elkészített tervek szerint haladjon a megépítésével. A kulcsfontosságú játékosok mellett el kell döntenie mindenkinek, hogy milyen játékstílussal rendelkezik, mert ehhez kell igazítani a legjobb formációt, és ki kell választani a legjobb egyéni taktikát hozzá. Ezek a döntések persze nem árt - hosszú távon -, ha összhangban vannak a játék folyamatosan fejlődő metájával. Emellett nem árt azt is figyelembe venni, hogy egy stratégia csak akkor működhet igazán, ha sikerül teljes egészében elsajátítani és jól érzi magát benne az ember. Na meg persze kémia is kell. Ezek együttese jelenti majd azt, hogy a csapat tényleg igazi csapatként játszik, és olyan érzetet kelt majd, mintha szezonok óta együtt lenne a brigtá. Ebben nagy szerepet játszik a loyalty vagyis a hűség.

Hogyan működik a hűség a FIFA 21-ben?

Ha hűséges játékosok alkotnak egy együttest, az azt jelenti, hogy a keret kémiája némi boostot fog kapni, de ennek ellenére akkor is szükség van arra, hogy a játékosok a megfelelő pozícióban legyenek, és meglegyen a megfelelő kapcsolat közöttük, nemzetiség vagy bajnokságra gondolva. A hűség megszerzése azonban nem is lehetne egyszerűbb, ami jó hír, ráadásul két lehetőség is van rá. Először is, csak simán ki kell nyitni egy játékost. Ha az első tulajdonosa az ember, és így van a birtokában, akkor nem kell a hűség megszerzésének második módjához szükséges módszert végig csinálni.

Másodszor, mily meglepő módon, de a kártyával, kártyákkal a kezdőben kell meccseket játszani. Miután tíz mérkőzést sikerült lejátszani egy új labdarúgóval, akkor ő úgy mond hű lesz klubjához, és kap egy kis kémiai boostot.

Hűségrendszer a FIFA 21-ben

  • Egy piacról megvásárolnak egy játékost
  • Berakják őt a kezdőbe
  • 10 mérkőzést kell lejátszani vele
  • Ezután a játékos hűséges lesz és kémiai boostot kap

A teljes játék még meg sem jelent hivatalosan egyébként, de már sikerült felfedezni olyan hibákat, melyek a hűség rendszert bolygatják meg. Emellett a Squad Battles sem úgy működik, ahogyan annak kellene. Ezért nem lesz meglepő majd, ha az első napokban, hetekben előállnak a fejlesztők némi frissítéssel, ami igazából egy-két dolog fixálására lesz kihegyezve.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!