Hogyan lehet felismerni a csomag bontásnál a rare, board és walkout lapokat?

Hogyan lehet felismerni a csomag bontásnál a rare, board és walkout lapokat?

Apró jelek árulják el, hogy milyen típusú játékos szalad ki a gyepre a csomagból.

A FIFA 21-ben sem változott az Ultimate Team továbbra is az egyik legjobb módszer a csapat felturbózásához a csomagok megvásárlása. Azonban nem lehet tudni, hogy kiket rejtenek, így tulajdonképpen lutri kit is kap az ember. Egy dolgot azonban meg lehet figyelni, mert bizony speciális animációkkal és jelekkel vértezték fel a bontások közbeni képsorokat. Ezeket szedték egy csokorba, így legalább az kiderül, hogy milyen animációkról van szó, és, hogy ezáltal milyen ritkaságú játékost nyit valaki, ha ezek megjelennek.

Már az első napokban rengetegen nyitogatnak, így nem csoda, hogy előbb utóbb gyorsan rendszerezték is, hogy mikor mit látnak, és abból mi következik. Nem véletlen, hogy az EA sem szeretne változtatni ezen a metóduson, hiszen a csomagokból irdaltan mennyiségű pénzt keresnek, a játékosok közül pedig sokan úgy bontogatnak, mintha nem lenne holnap. Kívülről viszont csak bizonyos százalékszámok ismertek, azt egyáltalán nem lehet még csak sejteni sem, hogy kit dob majd egy-egy pakli, de lássuk mi az, ami megnyugtató lehet.

FIFA 21 csomag animációk

Minden bizonnyal a többség már nyitott legalább egy csomagot karrierje során, azonban ha ez mégsem így történt eddig, akkor érdemes az tudni, hogy az előző játékban látott animációk nagyjából visszatértek, de azért a fejlesztők mégiscsak módosították azokat némileg. Eleinte nehéz lehet felismerni őket, mivel hogy annyi minden történik a bontás után, hogy hirtelen az ember nem is tudja mire figyeljen, az események pedig pörögnek. A szemfülesek viszont már kisujjból vágják, és meg tudják különböztetni a nem ritka, a ritka és a walkout szituációkat.

FIFA 21 ritka játékoscsomag animáció

Amikor azt vizsgálja valaki, hogy mi a különbség a nem ritka ésa ritka lapok között, akkor egy dologra érdemes figyelni, és jó alaposan meg kell nézni, mert nem valami látványos jelölés lett. A képs sarkában viszont van egy további csík, ami árulkodó lehet. Bár előtte már azt is hasznos megfigyelni, hogyha nem világít az ajtó kinyílása előtt, akkor egy nem ritka kártya érkezik, majd az animáció gyorsan véget ér. Viszont ha ragyog, akkor már lehet dörzsölni egy kicsit a tenyeret a ritka játékos miatt.

FIFA 21 walkout

Ez már egy kicsit trükkös, hiszen a jelzések mondhatni a megszokottak idáig. A zászló, a pozíció és a játékos klubja még a felfedése előtt megjelenik, de ez ne tévesszen meg senkit. Ha a FIFA istenei úgy döntenek, hogy nem lesz itt board játékos, akkor az kijáró végén mindösszes egy kis lámpa világít. Ha viszont sötétség és füst jelenik meg, akkor egy board játékosnak lehet örülni.

Ami pedig a walkoutot illeti, az ajtó rejti a megoldást. Már az elején, mindenképp a bal oldalt kell jó alaposan szemügyre venni, ugyanis ha az egyik lámpa nem gyullad fel, mint az alábbi képen, akkor bizony egy walkout játékos lép majd ki a gyepre.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!