8 olcsó és remek játékos, aki jól jöhet egy kezdő FUT21 csapatba

8 olcsó és remek játékos, aki jól jöhet egy kezdő FUT21 csapatba

A legtöbben már úgyis a nagyágyúkra pályáznak, ennek ellenére a gyűjtögetés részeként néhány nagyon olcsó, de annál jobb játékossal érdemes kezdeni.

Mindegyik labdarúgónak megvannak az erősségei és gyengeségei. És ha a FIFA sorozatból indulunk ki, akkor az egyik legfontosabb tényező az Ultimate Teamben az egy lapnak az ára. Éppen ezért sokszor nem könnyű megtalálni az ideális jelöltjét az embernek egy posztra. A FUTBIN oldaláról begyűjtött adatok alapján viszont az alábbi listán szereplőkre érdemes egy pillantást vetni, hiszen alig kerülnek valamibe, cserébe mégis jó statokkal és potenciállal rendelkeznek. A közösség egy jó része is jó szívvel ajánlja ezeket a futballistákat:

Hwang Hee Chan (OVR 77) LM ~ kb. 900 Coin

A való életben is nagyszerűen játszik, és idén még egy OTW lapot is kiérdemelt magának, bár az alap kártyája is egészen jó. A legtöbb mutatója elfogadható, de a sebessége teszi valóban jó játékossá.

Cucurella (OVR 81) LM ~ kb. 900 Coin

Egyetlen igazán kiemelkedő értéke sincsen, de összességében a középpálya bal oldalán teljes mértékben bevethető. Lövésre ne nagyon vállalkozzunk vele, de minden másra nagyszerű lehet, pláne, ha valaki egy LaLiga csapatot szeretne építeni.

Sébastien Haller (OVR 81) ST ~ kb. 1400 Coin

A Premier League játékosok általában drágábbak, mint a többi bajnokság kiválóságai, viszont Haller esetében még a pénztárca sem sínyli meg a vásárlást. Nehéz olyan támadót találni fillérekért, aki gyors, pontos, erős és képes termelni gólokat. Ő viszont egy kezdő csapatba jó szolgálatot tehet.

Zlatan Ibrahimovic (OVR 83) ST ~ kb. 1900 Coin

A legenda, aki mindenhol letette már névjegyét. Még 39 évesen, kicsit berozsdásodva is elképesztő játékos. A sebessége gyatra, bár sosem erről volt híres, de ha egy olyan támadó hiányzik épp, aki meg tudja tartani a labdát és még technikás is, akkor ő remek választás.

Marco Asensio (OVR 82) LW ~ kb. 1800 Coin

Az erő ugyan hiányzik belőle, de viszonylag gyors, és ügyesen terelgeti a labdát, valamint jól passzol, ráadásul még a kapu előtt is lehet vele tervezni. Ennyi pénzért a csapat bal oldala meg is van oldva.

Giovani Lo Celso (OVR 82) CM ~ kb. 3000 Coin

Annak ellenére, hogy egy egész fürge játékosról van szó, a FIFA 21-ben azért nem kapott olyan brutál jó Pace értéket. Mindenesetre CM-hez képest még így is jó kezdő mutatónak mondható a 77-es Pace. Középpályára megfelelő választás lehet az argentin, főleg ennyiért.

Willian (OVR 82) RW ~ kb. 2700 Coin

Kicsit visszavettek a sebességéből, tavaly 85-öt kapott, idén csak 82-őt ezen a téren. De azért még mindig egy kiváló szélső a PL-ben. 2200 Coinért egy nagyon labdabiztos és gyors jobb oldali támadót kap az ember.

Hirving Lozano (OVR 80) RW ~ kb. 3400 Coin

A Napoli támadója a felhozatalból a leggyorsabb a koreai játékos mellett, viszont egy kicsivel drágább, mint az előző labdarúgók. Ha valaki őt választja, akkor egy néhány hétig a támadással talán nem lesz olyan sok probléma.

Emellett a linkre kattintva elértek egy PL ajánlót is, ahol egy kezdő 11-et vehettek szemügyre, akik szintén jól jöhetnek egy szezon eleji szigetországi együttesbe.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!