Őrületes Van Dijk blokk, ezért kerül 500k coinba a FIFA 21-ben

A Liverpool szupersztár védője már az új részben is nagyon komoly összegbe kerül, ha valaki le akarja igazolni, de egy új klip azt is bemutatja ez miért lehet.

Az elmúlt szezonban, amikor a merseyside-i klub megszerezte a 19. angol bajnoki címét, néhány szurkoló azt szorgalmazta, hogy holland hátvédjük kapjon egy szobrot. Néhányan ezt tréfából, míg mások meglehetősen komolyan gondolták. A Southamptonból érkezve a vörösök igazi vezéregyéniségévé vált, és gyorsan a játékosok kedvence lett, nem csak a való életben, hanem a FIFA-ban egyaránt. A FIFA 21-ben 90-es értéket kapott ismét, bár a sebessége egyet csökkent, de a védekezése és a passzolása ugyanennyit javult a tavaliy lapjához képet.

Mivel a játék október 9-én indult útjára mindenki számára, még nem volt elég idő a játékosok piaci értékeinek rendeződésére. Talán ennek is köszönhető az elmúlt szezonból kiindulva, hogy a FUTWIZ adatbázis szerint már több, mint félmillió coinba kerül a holland védő mind Xbox One-on, mind PlayStation 4-en. A startot követően szokás szerint rengetegen vetették bele magukat a meccsekbe, főleg az Ultimate Team módot látva. Emellett a közösség tagjai folyamatosan megosztják egymással, illetve a neten a véleményüket, és akár jeleneteket is az eredeményeikről, csapataikról és az érdekességekről. Egy videó körbejárta viszont az internetet, hiszen Van Dijk nem elég, hogy idén is elképesztően erős, de olyan akrobatikus mozdulatokra képes, amely már majdnem a fizikát is meghazudtolja. Az új AI általi blokkolás mechanika és a játékos mutatói együttese egy elképesztő hárítást hozott létre az egyik meccsen. Valljuk be, ez talán már nem fair a FIFA 21 részéről:


Ez már egy sokadik megosztás, mivel valamiért jó néhány ilyen videót eltávolítottak a netről

Egy zseniális tekerést akadályozott meg a holland egy furcsa, és elképesztő mozdulattal. Ezzel minden bizonnyal meg is kaptuk a választ arra a kérdésre, hogy miért kerül ennyibe. Viszont az EA-nek még most, a játék megjelenésének időszakában oda kellene figyelni ezekre, mert az ilyesfajta, valóságtól elrugaszkodó jelenetekre nem igazán lenne szükség a játékban, ezért javítaniuk kellene, hogy a játékélmény ne kárásodjon.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!