Stream közben törte szét kontrollerét a lengyel FIFA kommentátor

Stream közben törte szét kontrollerét a lengyel FIFA kommentátor

Nyugodt arccal nézte végig a támadást, miután igen érdekes körülmények között nem tudott szerelni a védője, a gól láttán pedig kettéttörte a kontrollerét.

A FIFA szinte tagadhatatlanul az egyik legdühítőbb játék. Megkérdőjelezhető játékvezetői döntések, a védekezés nehézségei és a spammelhető skill movesok már magukban elengendőek ahhoz, hogy bárkit kihozzon a sodrából, különösen, ha az Ultimate Team módot vizsgáljuk. Itt általában a játékosoknak nagyon fontos, hogy folyamatosan jó eredményeket hozzanak össze. Viszont néha az ember bármit is csinál, egyszerűen olyan, mintha nem engedné maga a program, hogy bármit is meg lehessen akadályozni, és talán ennek is köszönhető a sok törött kontroller. Most felbukkant egy új klip, amelyben ugyanez figyelhető meg egy gól után.

Kamyk egy FIFA streamer, emellett Lengyelországban kommentátorként is tevékenykedik. Az 1:1-es eredmény ellenére is nyugodt, jókedvű volt a FUT Draft alatt, aztán megtörtént, aminek nem kellett volna. Ellenfele felpasszolta a labdát, majd Ansu Fatival Wernernek továbbított, akivel gondolt egyet és elindult a kapu felé. Erre Kamyik Silvával kilépett rá és gyakorlatilag simán csak be kellett lépnie a támadó elé. Ez meg is történt, viszont a védője furcsa módon nem került interakcióba a labdával, sőt még a támadóval sem. Mivel az akció góllal végződött, Kamyk egyszerűen mérgében kettétörte a kontorellért, majd az látszik, hogy nyúl a következőért, ezek szerint be van neki otthonra tárazva azért néhány csere belőle.

Kamyk - RIP PAD

Watch Kamyk's clip titled "RIP PAD"

Nem biztos, hogy ez volt az első ilyen eset, csak eddig kamerán kívül pusztította ezeket az eszközöket. A legnagyobb baj viszont, hogy alapból nem könnyű a játékban védekezni, és rátesz egy lapáttal a FIFA, hiszen ebben a részben sok valótlan és furcsa dolog történik, amire egyszerűen nincs hatása a játékosnak. Erre pedig mindenképp kellene valamiféle megoldást találnia az EA Sportsnak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!