Megvan az időpont, még idén kipróbálhatják az európai játékosok a Wild Riftet

Megvan az időpont, még idén kipróbálhatják az európai játékosok a Wild Riftet

A Riot Games további régiókat jelentett be, ahova megérkezik a Wild Rift!

Hosszú idő eltelt már azóta, hogy a Riot Games lerántotta a leplet a nagy projektjéről; hivatalosan is megjelenik mobilra a LoL, de persze nem cross-playt kap, hanem önálló játékot adnak ki erre a platformra Wild Rift néven. A hype hatalmas volt, 2020 során pedig számos régióban el is kezdődött a tesztelés. Mivel a League of Legends hazánkban is igen népszerű, így természetesen a magyar játékosok körében is nagy az érdeklődés, ezidáig viszont nem, vagy csak nagy trükközések árán lehetett játszani a játékkal Európa szívében.

Ez azonban hamarosan megváltozik, a Riot Games bejelentette, hogy december első hetében új régiók, köztük Európa számára is tartanak egy zárt béta időszakot!

Ez azonban nem minden, azokban a régiókban, ahol már lement egy sor closed beta teszt, ott a következő szintre lép a történet, és mindenki számára megnyitják azt. Ezenfelül egy új frissítéssel is készülnek, mely további hősöket hoz el a játékba, bekerül Lee Sin, valamint felvezetnek további 6 másikat; Evelynn-t, Kai'Sat, Akalit, Seraphine-t, valamint a két noxusi testvért, Dariust és Dravent.

Te várod már a Wild Rift bétáját?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!