Megyék Csatája - Öt játékos, akire érdemes odafigyelni a megyei LoL döntőkben

Megyék Csatája - Öt játékos, akire érdemes odafigyelni a megyei LoL döntőkben

A Megyék Csatája mezőnyéből nem hiányozhatnak Magyarország legjobb LoL-osai.

Órák vannak csak hátra az első Megyék Csatája megyei League of Legends dőntőjéig, ahol megküzdenek egymással a budapesti selejtezők győztesei. A negyven csapat, kétszáz játékos küzd meg a csoportkörökbe jutásért, több név ismerős lehet azoknak, akik már korábban is érdeklődtek a magyar LoL e-sport iránt. Akkor sem kell aggódni, ha ez az első verseny, amit követtek, ugyanis az alábbiakban öt olyan versenyzőt ismerhettek meg, akik már bevésték magukat a magyar LoL történelmébe.

Bíró "Matebuff" Máté - Budapest (WiLD Multigaming)

Nemzetközi és hazai szinten egyaránt kiemelkedő eredményekkel bír a lövész, aki az MNEB első és második szezonjában ezüstérmet szerzett. A régió legnagyobb LoL versenyén többször részt vett, legjobb EBL eredménye egy 3-4. hely 2019-ből. Elmondhatja magáról, hogy megnyerte a Magyar Elit Bajnokság második kiírását, első körben egy ezüstérmet szerzett magának és csapatának. Egyértelműen ő nevezhető Magyarország legeredményesebb ADC játékosának.

Tóth "Kubu" Viktor - Nógrád megye (Reménység)

Karrierje elején Vizicsacsival együtt a Unicorns of Love csapatában harcolt a győzelemért, majd megjárta Spanyolországot, Franciaországot és Hollandiát, de a Megyék Csatájára visszatért hazájába. A felső ösvényes játékos éhes az újabb sikerekre, az MNEB első szezonjában 4. helyen végzett. A nemzeti mezt virtuálisan magára ölthette a StayHome European Nations Cup tornáján, ugyanis ő volt a magyar válogatott toposa.

Sipos "Geller" Gábor - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye (Unluko)

A magyar válogatott csapatkapitányának még nem jött ki a lépés a Magyar Elit Bajnokság második szezonjában, de az MNEB S1 és S2-ben megállíthatatlan volt. Zsinórban két bajnoki címet nyert, miközben folyamatosan harcolt a nemzetközi porondon.

Péczely "Rabbano" Zsombor - Csongrád-Csanád megye (Tóbiás izmos felsőteste)

Az MNEB mindkét szezonjában hatalmasat küzdött, 2018-ban bronzérmet sikerült nyernie, emellett belekóstolt az EBL S6-ban, hogy milyen érzés egy igazán nagy nemzetközi ligában részt venni. 

Réfi "Regostern" Bálint - Vas megye (Illés Akadémia Spirit)

Az Illés Akadémia Spirit csapata, bal szélen Regostern (forrás: Illés Akadémia Spirit Facebook)

Gaming házban harcolták ki a továbbjutást Regosternék, de a fiatal lövész nem csak hazai környezetben mozog otthonosan. Indult mindkét MNEB szezonban, valamint részt vett több nemzetközi verseny kvalifikációján.

Kövessétek a Megyék Csatája megyei LoL döntőit a Megyék Csatája Twitch csatornáján és szurkoljatok saját megyéteknek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!