Megyék Csatája - Indulnak a megyei LoL döntők, itt nézheted élőben a közvetítéseket

Megyék Csatája - Indulnak a megyei LoL döntők, itt nézheted élőben a közvetítéseket

Élőben, magyar nyelven követheted a Megyék Csatája League of Legends tornájának legfontosabb eseményeit.

Elérkezett a pillanat, a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny League of Legends tornája a következő szakaszba lépett. A megyei selejtezők győztesei Bo3-as szériában küzdenek meg a továbbjutásért a megyei döntőkben, amelyeket élőben, szakértő kommentár mellett élvezhettek a világ legnagyobb streaming platformján.

Hol nézheted élőben a megyei League of Legends döntőket?

Nincs más dolgod, mint ellátogatni a Twitch oldalára, ahol a Megyék Csatája csatornáját kell felkeresned. Egy gyors regisztráció után máris részt vehetsz a csevegésben, bekövetheted a csatornát, sőt fel is iratkozhatsz, ha szeretnéd támogatni az eseményt. Ha csak nézni szeretnéd, akkor az alábbi ablakban egyszerűen csak kattints a lejátszásra.

Hogyan épül fel egy Megyék Csatája League of Legends megyei döntő adása?

Minden közvetítés 30 perccel az első mérkőzés előtt indul, a felvezető műsorban megismerkedhettek a csapatokkal, a játékosokkal és a League of Legends aktuális állapotával. Az Bo3-as szériák első mérkőzésének tiltási és választási fázisa 18:00-kor kezdődik, utána addig játszanak egymással a csapatok, ameddig valamelyik ötös megszerzi a második győzelmét. Ez azt jelenti, hogy 2-0 vagy 2-1 lehet a végeredménye minden megyei döntőnek.

  • 17:30: Közvetítés elkezdődik a felvezető műsorral
  • 18:00: Elkezdődik az aktuális nap első megyei döntője (2 nyertes meccsig tart)
  • ~20:00 - 21:00 között: Elkezdődik az adott nap második megyei döntője (2 nyertes meccsig tart)

Mikor lesznek Megyék Csatája adások a következő napokban?

Ebben segítséget nyújt az alábbi táblázat, amely minden megyei döntő kezdési időpontjait tartalmazza.

Mivel előfordulhat, hogy nincs szükség harmadik mérkőzésre a Bo3-as szériákban, ezért az adott nap második megyei döntőjének kezdése 21:00-ról eltolódhat 20:30-ra!

Ha nem szeretnél lemaradni egyetlen adásról sem, akkor mindenképp kövesd be a Megyék Csatája Twitch csatornáját, (bökj a szívre) valamint állítsd be az értesítéseket az élő közvetítésekről. Nézd a meccseket, szurkolj a megyédnek! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!