Hirdetés

Egy kisebb településnyi játékos jelentkezett a MOL Gamer Magyar Kupára

A MOL támogatóként számos sportágban jelen van az országban, az idei évtől pedig a Magyar Kupát is támogatja. A rangos hazai kupa mellett, virtuális bajnokságot is indított a vállalat azért, hogy a gamerek is hódolhassanak a labdarúgás iránti szenvedélyüknek.

Esport1 Podcast

Heti Hármas! Zajlik a LoL Worlds, jön a CS:GO Major és Deadpool 3 trailert is kaptunk

Hirdetés

Alig néhány napja jelent meg a FIFA 21, de ennek ellenére, vagy talán pont emiatt, a magyar gamerek azonnal rámozdultak az ország első versenyére, amelyet ennek a sportjátéknak a főszereplésével indítottak. Az október 14-én lezárult regisztrációs szakasz végén 1043 név került fel a listára, amelyek közül néhányan bekerülnek majd az élő adásba.

A nevezőknek először az október 15. és 18. között megrendezett selejtezőkön kell bizonyítaniuk ügyességüket és rátermettségüket. Minden selejtezőről (ágrajzot itt találtok) a legjobb négy virtuális labdarúgó jut tovább a következő körbe, amelyet már élőben követhettek a MOL Gamer Magyar Kupa hivatalos médiapartnerének, az Esport1-nek a YouTube csatornáján.

  • 1. élő közvetítés: november 7.
  • 2. élő közvetítés: november 14.
  • 3. élő közvetítés: november 28.
  • 4. élő közvetítés: december 13.

Az élő adásoknak nemcsak a versenyzők lesznek a szereplői, hanem négy e-sportoló is, akik a selejtezők legjobbjaihoz csatlakoznak, hogy párban küzdjenek meg a többiek ellen. A különleges élmény garantált minden versenyzőnek, sőt rengeteg híresség (Köllő Babett, Kulcsár Edina, Ganxsta Zolee, Szabó András Csuti, Curtis, Meggyes Dávid, Kempf Zozo és Goodlike) is részt vesz az eseményen, akikkel élőben találkozhatnak a legnagyobb zsugások.

17 szerencsésnek akkor sem kell csüggednie, ha esetleg nem úgy alakulnak a selejtezők, ahogy azt eltervezték, ugyanis ők már gazdagabbal lettek 1-1 FIFA 21 játékkal. Gondoltak a szervezők azokra is, akik nem vesznek részt a MOL Gamer Kupán versenyzőként. Egy különleges nyereményjátékkal készültek, amelynek szabályait az alábbiakban olvashatjátok.

  • Felhívás: Használd a #molgamerfan hashtaget!
  • Posztolj és mutasd meg, hogyan szurkolsz kedvenc sztárodnak és fifásaidnak!
  • A legnagyobb szuperfanok posztjait értékes nyereményekkel jutalmazzuk!
  • A nyertesek között 5 db egyedi MOL Gamer Kupa ruha szettet sorsolunk ki egyedi mezzel, baseball sapkával, pulcsival.

A selejtezőkhöz szintén kapcsolódik nyereményjáték, a legszerencsésebbek Xbox Game Pass előfizetéssel és FUT pontokkal gazdagodnak. A streamen a versenyzők, a profi e-sportolók és a sztárok rúgják majd a virtuális bőrt, a kommentátori állásban Gundel Takács Gábor és Gáspár József foglal helyet. A MOL Gamer Magyar Kupa szakmai partnere a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ).

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés