Így hat a FUT Champs a Division Rivals meccseire, de egyeseknek ez sem tetszik

Egy bejegyzésben pontosították, hogy a FUT Champions Weekend Leaguenek milyen hatása lesz a Division Rivalsre, miután a közösség egy része nem teljesen értette az összefüggést.

A FIFA 21 Ultimate Team azoknak már a kisujjában van, akik évek óta nyúzzák a sorozatot, de azért évről-évre az EA végrehajt kisebb-nagyobb modosítást, hogy ne lehessen teljesen kívülről fújni a dolgokat. A 21-ben például a Division Rivals visszatér az Ultimate Team részeként, viszont hetente csak 30 mérkőzést lehet lejátszani. Éppen emiatt adódott az a szituáció, hogy a közösség egy része nem igazán tudta miként hat a FUT Champions a Division Rivalsre. Egy bejegyzésben most fényt derül arra, hogy mire gondolt a kiadó.

A korábbi évekhez hasonlóan a FUT Champions meccsei 400 - weekly (heti) - pontos jutalmat jelentenek a Division Rivalsban. Idén azoknak jelenthet ez boostot, akik nem tolták le az adott héten a 30 meccsüket Rivalsban.

„Ebben az esetben minden Weekend League mérkőzés elvesz egyet a DR maximálisan - 30, bár ennél többet is lehet, csak az nem számít - lejátszható meccsei közül, amelyek ugye számítanak a heti pontszám megszerzésében. Azoknál a játékosoknál, akik már legalább 30 Division Rivals mérkőzést teljesítettek, mielőtt játszottak volna a Weekend League-ben, a WL összecsapások már nem növelik a Division Rivals heti pontszámát." - tette közzé az EA Sports.

Lényegében tehát a FUT Champs mérkőzéseivel is begyűjthető a heti 400 pont feltéve, hogy még nem fejezte be a 30 Rivals meccsét az ember. Ha megvan a 30 Rivals találkozó, akkor a FUT Champsnek nem lesz hatása.

A bejelentés amellett, hogy tisztázta a dolgot, elég vegyes fogadtatást kapott, és bizony néhányan kritizálták az EA-t, amiért látszólag egybeolvasztotta a két különféle módot.

"Mi értelme van annak a 30 meccsnek, amelyet vasárnapra befejezek, ezek után pedig nincs több okom a hét további részében játszani?" - kérdezte az egyik Twitter-felhasználó a sok közül.

A probléma tehát az, hogy a FUT Champs meccsekkel teljes egészében ki lehet váltani a DR-t, így gyakorlatilag az egyik olyan, mintha meg is szűnne, persze csak azoknál, akik mindkét módra szerettek időt áldolzni. Nehéz helyzetben az EA, mert segíteni szerettek volna a közösségnek, de úgy tűnik maradéktalan ez a megoldás sem nyerő, legalábbis a közösség egy részénél.

Ha már továbbjutottatok akkor nincs más dolgotok, mint várni a megyei döntős ellenfeletekre. Ha nem neveztetek, vagy nem sikerült megnyerni a selejtezőt, akkor irány nevezni a második kvalifikációra, ami egyben az utolsó lesz az MCS FIFA 21 első szakaszában, és amelyet a következő hétvégén, október 24-25-én rendeznek. Ne dobjátok el ezt az esélyt, irány a megyekcsataja.hu!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!