Rocket League: Szellemirtók témát ölt a halloweeni esemény

Rocket League: Szellemirtók témát ölt a halloweeni esemény

Az esemény során ráadásul egy licencelt DLC tartalma is újra elérhető lesz a játékban.

Amióta a Psyonix 2015 nyarán megjelentette a játékot, mindig voltak különböző játékon belüli események, melyek kötődtek a naptári ünnepekhez: gondolva itt a húsvétra, a karácsonyra, a halloweenre. Ez most sem lesz másképp 2020 őszét illetően, a Szellemirtók című film köré építve érkezik a főleg Észak-Amerikában népszerű halloweeni esemény.

Az event a Llama Ramához hasonlóan fog működni: lesznek különböző kihívások, amelyeket teljesítve különböző halloweeni témájú itemeket tudtok elérni, gondolva itt kerekekre, topperekre, boostokra is. Ezen kívül Golden Pumpkineket is gyűjthettek, melyeket „kinyitva” a régi Turbo, Nitro és Vindicator ládák tartalmából kaphattok itemeket.

Továbbá két, korlátozott ideig elérhető játékmód is játszható lesz; a Spike Rush, és a Haunted Heatseeker. Mindkettő annyi változtatással az alapértelmezett játékmódokhoz képest, hogy a Heatseeker mérkőzések az Urban Central aréna kísértetiesre varázsolt változatán kerülnek lebonyolításra, míg a Spike Rush a különböző mapok éjszakai verzióin lesz játszható.

A legnagyobb hír azonban megbújik a hivatalos beszámolóban: az Item Shopban különböző Halloweeni itemek is elérhetők lesznek, például a Reaper névre hallgató gólrobbanás, viszont megvásárolható lesz a Szellemirtók ikonikus járgánya, az Ecto-1 is. Ez az autó régen egy licencelt DLC csomag tartalma volt, így ez az első alkalom, hogy bármely ilyen DLC tartalma újból elérhető a játékban. A fejlesztők ígéretei szerint a többi licencelt autó is elérhető lesz a jövőben.

Az esemény időpontjai:

  • Kezdési időpont: október 20. 18:00
  • Vége: november 2. 17:00

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!