Håland lövése széttörte egy pillanatra a kaput a FIFA 21-ben

Håland lövése széttörte egy pillanatra a kaput a FIFA 21-ben

A labdarúgás egyik új, nagy felfedezettje most a virtuális térben is összehozott egy felejthetetlen jelenetet.

A Dortmund zsenije, Erling Braut Haaland a modern labdarúgás egy újabb fiatal szupersztárja, és ezt egyelőre a statisztikái és a mutatott játéka is alátámasztja. A norvég emellett a FIFA 21-ben is egy elég impozáns lapot kapott, hiszen 84-es ratinget biggyesztettek a neve mellé, de például a shooting értéke is tetszetős. Érdekességképpen, bár FUT még nem létezett akkor, mikor C.Ronaldo és Messi 20 évesek voltak, de ők ilyen jók voltak a FIFA 06-ban:

Illetve a 07-ben:

Csak mert sokan a két aranylabda gyűjtőhöz hasonlítják Haalandot, és valljuk be, lehet benne valami. Tavaly egyébként ő egy 73-as ezüst lapot kapott, és egyetlen esztendő alatt 13-at javult a ratingje, a Team of the Season kártyájáról pedig már ne is beszéljünk (95 OVR). Az EA ráadásul nagyon odafigyelt, hogy milyen keményen tudja meglőni a labdát, és a FIFA 21-ben úgy tűnik sikerült is ezt lemodellezniük:

Persze ez csak valamiféle bug, hiszen a kapu a fizikát teljes egészében figyelmen kívül hagyva mozog, de akkor is mókás látni milyen jól lehet lőni a játékossal. Ha pedig hozzávesszük, hogy egy év leforgása alatt a 70-ből 87-es shooting statja lett, akkor talán nem is meglepő a kapu előtti magabiztossága, akár távolabbi helyről is. Emellett van még egy mutató, amiben elképesztő produkcióra képes. A sebessége az tényleg sokakat ledöbbentett. Ebben az esztendőben tették közzé ugyanis, hogy 60 métert képes 6.64 másodperc alatt lefutni, miközben a világrekord az 6.34 másodperc. Azt hiszem nem csodálkozhatna senki, ha jövőre 90 feletti mutatót kapna a Pace kapcsán. Egy biztos, ezzel a játékossal nem lehet mellélőni, márha valaki a csapatába akarja beépíteni. Azért a kaput lehet, hogy nem mindig találja el, de akkor is nagy erőssége lehet bármelyik FUT együttesnek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!