Jövőre durva ARAM változások is jönnek, elsőként kiveszik az Oracle's Extractot

Jövőre durva ARAM változások is jönnek, elsőként kiveszik az Oracle's Extractot

A tinktúra jövőre már nem lesz elérhető a játékban, de helyette lesz más amit használhatunk.

Az már biztos, hogy jövő évben a League of Legends rendesen megváltozik. Jönnek az új és felújított tárgyak. Azokon lesz pár új mechanika és vélhetően nagyon sok esetben újra kell tanulni, hogy mikor és mit érdemes építeni a kedvenc karaktereinkre. 

Az viszont már tuti, hogy nem ez lesz az egyetlen változás. Nemrég a Twitter hasábjain Lowbo, a játék egyik fejlesztője szólalt meg, akiről az derült, hogy most éppen az ARAM változásokkal foglalkozik, mairől megosztott egy adag új infót is.

Az első rész nem olyan nagy dolog, ezek szerint az eddig cannon minion hullám fluktuációja nem igazán hozta azt eredményt, amit szerettek volna, ezért most ezt kiveszik. A fontosabb, hogy jövőre egy tárgynak is búcsút mondhatunk, az Oracle's Extraxt eltűnik a bolt polcairól. Helyette kapunk egy új mechanikát, miszerint minden Cannon és Super minion megkapja az Umbral Glaive, Blackout képességét egy kis változtatással persze. Az észlelési táv 900 egység lesz, illetve a felfedett dolgok nem 2, hanem 4 másodpercig maradnak láthatóak. 

Lowbo elmondása alapján a változást az hozza magával, hogy a láthatatlan karaktereket vagy a csapdákkal játszadozókat túl könnyen hatástalanítani lehet egyetlen tárgy megvételével. Illetve ez visszafelé is igaz, hogy egy-egy láthatatlanság miatt túl sok az a 300 arany. Az egyszer biztos, hogy ezután Teemo lehet az ARAM egyik legerősebb ellenfele és persze Shaco is örülni fog, főleg ha AP tárgyakat épít.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!