"Világklasszis támadók" - Az EA szerint erős lett a 4. TOTW

Talán nem is állnak messze a valóságtól, főleg ha megnézzük a holland, angol és német triónak az értékeit.

Megjött a negyedik Team of the Week, és most már újra a klubcsapatokban mutatott teljesítmények alapján állították össze a keretet. Múlthéten ugye a válogatott mérkőzések bontották meg egy kicsit az őszi menetrendet a bajnokságokban, de mostanra minden visszatért a rendes kerékvágásba.

Az EA Sports egyetlen jelzővel látta el a negyedik kiadást, szimplán azt írták világklasszis támadók a csapatba. Ezzel talán nem is lőttek mellé, hiszen Rashford például a Newcastle elleni parádés 4:1-es idegenbeli győzelemből vállalt oroszlánrészt a góljával és a két asszisztjával. Emellett az alap kártyáján látható LM most ST pozícióra módosult, és szinte minden mutatójában javult egy-két ponttal.

Aztán ott van Werner, a Chelsea új szerzeménye, aki a Southampton elleni 3:3-as döntetlen alatt brillírozott, két gólig és egy gólpasszig jutott. A legjobbak között még ott van Depay is, aki három gólpasszt osztott ki, így a Lyon 3:2-es sikert aratott, de bekerült Ibrahimovic is - akinek még mindig szörnyű a Pace értéke, de sajnos ő sem fiatalodik már -, akinek a két találatával a Milan két vállra fektette az Intert is. Íme a teljes keret:

A negyedik Team of the Week csapat játékosait már tegnap este óta megtalálhatjátok a csomagokban.

Ne feledjétek, hogy elindult a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny regisztrációs szakasza. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!