Ornn megszenvedheti a preseasont, a Riot viszont buffot jelentett be rá

Ornn megszenvedheti a preseasont, a Riot viszont buffot jelentett be rá

Néhány héten belül a League of Legends alaposan átalakul, Ornn pedig különösen megérezheti ezt.

Mivel a LoL világa mára már 150+ hősből áll, illetve rengeteg más eleme is összefügg minden mással, így a fejlesztőknek nagyon körültekintően kell eljárniuk, amikor egy-egy változtatást eszközölnek. Olyan átfedések lehetnek tárgyak, hősök, szörnyek, képességek között, amely elsőre nem is feltétlenül egyértelmű. Novemberben egy új tárgyrendszerrel megáldott League of Legends lát majd napvilágot, a Riot Games gyökeresen átalakítja ezt a részt. Ez alapból nagy hatással lehet az összes hős erejére, de közöttük is van egy, akit különösen érint, hiszen a passzívja eleve a tárgyakra épül.

Ornn jelenleg a top pickek között szerepel, legalábbis a profi szcénában mindenképp, az éppen zajló világbajnokságon is 90% fölötti pick/ban rate-je van. Ez azonban hamarosan megváltozhat, az új tárgyrendszerből eredően komoly gyengülésre számít nála a Riot, bár még ők is vizsgálják, hogy pontosan mekkorára. Ám de, szerencsére nem akarják, hogy ez tényleg bekövetkezzen, a játék fejlesztője Phlox jelentette be, hogy dolgoznak a megoldáson.

A PBE-re érkező változtatással Ornn további 5% páncélt és varázsellenállást kap minden felfejlesztett (Masterwork) tárgy után, ez pedig komolyan ellensúlyozhatja az új tárgyak okozta gyengülését. Phlox azt is kiemelte, hogy még semmi nincs kőbe vésve, pontosan ezért pedig a játékosok véleményét is kikérte az Ornn mainek dedikált reddit oldalán. (Igen, mindenre van egy Reddit oldal.)

Az biztos, hogy a balance csapat keze alatt ég a munka, a 10.22-es frissítés jó pár további hőst érint.

Szerinted Ornn nagyot fog bukni a preseason kezdetével?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Ornn nagyot fog bukni a preseason kezdetével?