Hirdetés

Egy FIFA 21 bug, amit nehéz lesz elfelejteni

Az egy dolog, hogy összejön egy glitch egy meccsbe, na de hogy középkezdésből olyan jelenet születik, hogy megakad a mérkőzés, és utána nevetséges módon születik meg a találat.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

EU Masters Spring 2021

Negyeddöntő - UCAM Esports Club vs. Mkers

Hirdetés

Azt már minden bizonnyal minden játékos megszokta, hogy vannak hibák a FIFA játékokban, és gyakorlatilag egy hiú ábránd az új részt azért várni, hogy abban majd ez a jelenség elmúlik. Természetesen minden videójátékban vannak bugok vagy glitchek, de azért a játékélményre ekkora hatással lévő, és a végeredményt befolyásoló problémákkal azért egy mainstream cím esetében jóval ritkábban találkozik az ember, mint amilyen sűrűn szembesül ilyennel a FIFA-ban.

Sok esetben nem csak egy szimpla bugról van szó, hiszen olyan, mintha a játék motorja mondaná fel a szolgálatot, és szabadjára engedé a pályán lófráló játékosokat, a labdát, a fizika pedig megszűnik létezni. Nem olyan rég például Halaanddal sikerült majdnem ripityára törni az ellenfél kapuját, de a mostani jelenet erre rátett még egy lapáttal. Nekem például legalább kétszer meg kellett néznem, hogy elhigyjem ez valóban megtörtént a meccsen. A feltöltője a "nincsenek szavak" címmel tette közzé, és valóban nehéz is rá bármit mondania annak, aki megnézni a felvételt.

Az alábbiakban mindössze annyi történik, hogy elkezdődik egy mérkőzés, és rögtön a középkezdés után gondol egyet emberünk és a lepasszolás után megtett néhány lépést követően kapura tűzi félpályáról a lasztit. Ilyenkor szerintem a legtöbben két dologra gondolnak, az egyik, hogy semmi értelme nem volt, csak eladta az ellenfélnek a labdát. A másik, hogy a FIFA-t ismerve hátha valamilyen baromság miatt gól születik. Ez utóbbi lesz az igaz, de a körülmények nem ilyen egyszerűek. A kapuban De Gea áll, aki rohan a gólvonal felé, és úgy tűnik ki is tudja ütni a labdát, megakadályozván a gólt, azonban a bokszolást követően a játékszer a két kapufa találkozásánál felragad a keresztlécre. Erre reagálva a játék, odamegy néhány játékos, és borzasztó idétlen módon igyekszik valahogy leszedni. Majd a játékos maga is oda irányít egy futballistát és végül sikerül lebűvészkedni a labdát, valamint a gól is összejön.

I have no words from r/fut

Vajon mi lesz a következő jelenet, ami borzolja a kedélyeket, és hova süllyedhet még a FIFA motorja, ami ennyire életidegen helyzeteket produkálhat? Talán a jövő ezt is megválaszolja majd.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Maquesa 9 hónapja
  Ez hatalmas!
  0 0 Válasz
 • taizunhun 9 hónapja
  Istenem, milyen aranyosan próbálták kiszedni a labdát xdd
  0 0 Válasz
 • Ghostrider 9 hónapja
  jó lett
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés