Egy FIFA 21 bug, amit nehéz lesz elfelejteni

Egy FIFA 21 bug, amit nehéz lesz elfelejteni

Az egy dolog, hogy összejön egy glitch egy meccsbe, na de hogy középkezdésből olyan jelenet születik, hogy megakad a mérkőzés, és utána nevetséges módon születik meg a találat.

Azt már minden bizonnyal minden játékos megszokta, hogy vannak hibák a FIFA játékokban, és gyakorlatilag egy hiú ábránd az új részt azért várni, hogy abban majd ez a jelenség elmúlik. Természetesen minden videójátékban vannak bugok vagy glitchek, de azért a játékélményre ekkora hatással lévő, és a végeredményt befolyásoló problémákkal azért egy mainstream cím esetében jóval ritkábban találkozik az ember, mint amilyen sűrűn szembesül ilyennel a FIFA-ban.

Sok esetben nem csak egy szimpla bugról van szó, hiszen olyan, mintha a játék motorja mondaná fel a szolgálatot, és szabadjára engedé a pályán lófráló játékosokat, a labdát, a fizika pedig megszűnik létezni. Nem olyan rég például Halaanddal sikerült majdnem ripityára törni az ellenfél kapuját, de a mostani jelenet erre rátett még egy lapáttal. Nekem például legalább kétszer meg kellett néznem, hogy elhigyjem ez valóban megtörtént a meccsen. A feltöltője a "nincsenek szavak" címmel tette közzé, és valóban nehéz is rá bármit mondania annak, aki megnézni a felvételt.

Az alábbiakban mindössze annyi történik, hogy elkezdődik egy mérkőzés, és rögtön a középkezdés után gondol egyet emberünk és a lepasszolás után megtett néhány lépést követően kapura tűzi félpályáról a lasztit. Ilyenkor szerintem a legtöbben két dologra gondolnak, az egyik, hogy semmi értelme nem volt, csak eladta az ellenfélnek a labdát. A másik, hogy a FIFA-t ismerve hátha valamilyen baromság miatt gól születik. Ez utóbbi lesz az igaz, de a körülmények nem ilyen egyszerűek. A kapuban De Gea áll, aki rohan a gólvonal felé, és úgy tűnik ki is tudja ütni a labdát, megakadályozván a gólt, azonban a bokszolást követően a játékszer a két kapufa találkozásánál felragad a keresztlécre. Erre reagálva a játék, odamegy néhány játékos, és borzasztó idétlen módon igyekszik valahogy leszedni. Majd a játékos maga is oda irányít egy futballistát és végül sikerül lebűvészkedni a labdát, valamint a gól is összejön.

I have no words from r/fut

Vajon mi lesz a következő jelenet, ami borzolja a kedélyeket, és hova süllyedhet még a FIFA motorja, ami ennyire életidegen helyzeteket produkálhat? Talán a jövő ezt is megválaszolja majd.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!