Hirdetés

Öt játékos, akiket nagyon szerettek a mostani Weekend League-en

Nyilván mindenki nyerni akar a FUT Champions meccsein, viszont ahhoz nem árt egy jó csapat is. Az alábbi felsorolásban öt olyan játékos neve látható, akiket nem kevés csapatba sikerrel építettek be.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Anniewhere a Szurdokban

League of Legends - Heti feedelés a spanokkal

Hirdetés

Ha hétvége, akkor azt jelenti, hogy a FIFA 21 játékosai leginkább a Weekend League-gel vannak elfoglalva, legyen szó csapatépítésről, felkészülésről vagy a valódi tétmeccsekig. A mostani hétvégén volt néhány futballista, akik bizony többet szerepeltek kelleténél a küzdelmek során, de persze az simán előfordulhat, hogy egyeseknel nem válnak be vagy szimplán mást preferálnak helyettük.

Íme öt olyan játékos, akit a közösség nagy része kedvel a csapatában:

5. TOTW Ederson

Ha nagyszerű reflexekkel és rúgással rendelkező kapust szeretne alaki, akkor TOTW Ederson szinte kötelező. A Manchester City hálóőre lenyűgöző 89-es reflexel büszkélkedhet, a hihetetlen 94 kicking mellett. Ez már csak azért is jó, mert így pontos kirúgásokat lehet vele végrehajtani, és ezért kevesebb alkalommal van esélye megszerezni az ellenfélnek..

Emellett az is fontos, hogy kicsit mozgékonyabb, mint a 90-es besorolású Alisson, és egy kicsit olcsóbb is.

4. Kevin De Bruyne

De Bruyne továbbra is minden FUT Champions csapat fontos része, persze csak akkor, ha nincs még ikon vagy valami erős speciális lap középre. Összességében a 91-es statjával ő az egyik legjobb középpályás a játékban. Passzolási képességei páratlanok, és mind rövid, mind a hosszú átadásokban lehet rá számítani. A kiszolgálás mellett a kapu előtt ő maga sem érzi kényelmetlenül magát, szóval, ha a csatároknak nem menne a gólszerzés, akkor akár a második hullámból érkezve vele is meg lehet oldani a szitukat.

A CIKK A KÖVETKEZŐ OLDALON FOLYTATÓDIK!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés