Legnagyobb nyertesei a LoL 10.21-es frissítésének

Legnagyobb nyertesei a LoL 10.21-es frissítésének

Hatalmas változások ezúttal nem történtek a pozitív irányba.

Már csak néhány nap van hátra a 10.22-es League of Legends frissítés élesedéséig, addig merüljetek el a statisztikák világában. Az alábbiakban azokat a hősöket találjátok meg, amelyek a jelenlegi, 10.21-es patchben a legnagyobb mértékben javultak a győzelmi arányok tekintetében.

Trundle

Több életerőt tölt vissza a passzív képességéből, valamint csökkent a töltési idő a Fagyos Birodalmon. Sajnos ezek az erősítések még mindig nem elegendőek Trundle számára, hogy a meta aktív szerepelője lehessen.

Udyr

Egy teljes reworkért harcolnak már évek óta a rajongók, a Riot szerint azonban még mindig nincs értelme hozzányúlni az egyik legegyszerűbb skillsettel rendelkező karakterhez. Udyr Főnix Alakja többet sebez, ez még nem nyújt vigaszt azok számára, akik rangsorolt meccseken szeretnének a hőssel játszani.

Lee Sin

A szintenkénti sebzés megnövelése nem sokat javított a hős statisztikáin, még mindig messze van az 50%-os álomhatár számára. A vak monk tapasztalat kezekben képes nagy pusztítást végezni, a Platina feletti ranked meccseken inkább hanyagoljátok. Ez alól kivételt képeznek azok a játékosok, akik álmukból felkeltve tökéletes inSec rúgásokra képesek görgős egérrel.

Karma

A legnagyobb nyertes Karma, akinek a passzívját és a végső képességét módosították a fejlesztők. Összességében kevesebb a Mantrán a töltési idő, a késői szakaszban nagyot lehet szakítani egy-egy jól használt kombóval.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL megyei döntői. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek Lee Sin csak dzsungelbe jó?