Legnagyobb vesztesei a LoL 10.21-es frissítésének

Legnagyobb vesztesei a LoL 10.21-es frissítésének

Nem minden hős örült annyira, hogy a Riot Games élesítette a jelenlegi patchet.

A profi metát helyezték előtérbe a fejlesztők, amikor úgy döntöttek, hogy megcsapolják néhány karakter erejét. Ennek köszönhetően természetesen az egyszerű rangsorolt meccseken is bekövetkeztek változások, több hős jelentősebb mennyiségű győzelmi arány százalékot veszített az elmúlt időszakban. Az alábbiakban azokat a champeket találjátok meg, amelyek a 10.21-es frissítésnek köszönhetően a legnagyobb visszaesést könyvelhették el.

Pantheon

Támogatót csináltak belőle a játékosok, hiába szerette volna a Riot, ha ez sosem következik be. Gyorsan jött is a nerfkalapács, Pantheon győzelmi arányai az összes szerepében csökkentek.

Nidalee

Gravesbe tökéletes választás még mindig, de a profikon kívül nem sok babér terem neki. A gyengítésnek köszönhetően 47%-ra esett vissza Nidalee win rate-je, ami nem túl jó előjel a mainek számára.

Graves

Egyszerre képes óriási sebzést kiosztani, miközben a tankosságért sem kell a szomszédba mennie. A Félreugrásból kapott bónusz páncél redukálása megtette hatását, mostantól kétszer meg kell gondolni, hogy mikor keveredsz harcba Gravesszel.

Hecarim

Kötelező tiltásnak és választásnak számított a félprofi/profi mezőnyben Hecarim, nem kellett sokat várni, hogy az Elsöprő Roham erejét megcsapolják. A korai szakaszban hiányzik az a plusz sebzés, ennek ellenére még mindig bőven a játszható kategóriába esik Hecarim.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL megyei döntői. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Hecarim melyik szerepben a legerősebb?