LoL: Visszavonul Bjergsen, a TSM legendája, de igazából mégsem

A League of Legends egyik legnagyobb legendája befejezi.

2013 novemberében döntött úgy a Team SoloMid vezetősége, hogy a Copenhagen Wolves/Ninjas in Pyjamas középső ösvényesével, Søren "Bjergsen" Bjerggel kéne megerősíteniük a csapatukat. A dán srác másodikként hagyta ott az európai topligát, hogy Észak-Amerikába tegye át a székhelyét. A váltás óta nem kevés víz folyt le a Dunán, de ennek a korszaknak vége. A veterán mides hivatalos videóban jelentette be, hogy visszavonul az aktív játéktól.

Nem kell rögtön itatni az egereket, ugyanis a TSM egykori középső ösvényese, egyben a csapat társtulajdonosa nem fordít végleg hátat a LoL-nak. Vezetőedzői szerepben találkozhattok majd vele a következő szezonoktól, ahol a cél továbbra is az NA LCS megnyerése, valamint a minél jobb világbajnoki szereplés kiharcolása. A döntés mögött nem a 0-6-os negatív rekord áll, amit a 2020-as Worldsön sikerült összehoznia az NA bajnokának. Hiába emlegetik veteránnak, még mindig csak 24 éves Bjergsen, aki úgy akaszthatja szögre az egeret, hogy gyakorlatilag mindent elért az NA LCS-ben, amiről egy LoL-os álmodhat.

A legtöbb szóló gyilkosság, a legjobb KDA, a legtöbb középső ösvényesként elhelyezett őrszem, sőt a legtöbb Zilean játék is az ő nevéhez fűződik, egy valódi legendával lett szegényebb az aktív játékosok rotációja.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL megyei döntői. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jó edző lesz Bjergsenből?