Mi az az FGS Token, hogy lehet szerezni és mire lehet elkölteni a FIFA 21-ben?

Mi az az FGS Token, hogy lehet szerezni és mire lehet elkölteni a FIFA 21-ben?

Bemutatkozik a FIFA Global Series Swap és az ehhez tartozó Tokenekről is mesélt az EA, így működik az új rendszer.

Ha valaki érdeklődik az új szezonban az e-sport iránt, az most jól járhat a Tokenekkel. Az EA hivatalos posztban tudatta, hogy el lehet kezdeni gyűjteni ezeket a "pontokat", ezért mi is bemutatjuk, hogy mit kell tenni az FGS Tokenek levadászásához.

A Global Series visszatért és még nagyobb összdíjazással, valamint speciális jutalmakkal indul útjára. Ennek egy része pedig a nézőknél landol majd, már ami a rewardokat illeti. A tavalyihoz hasonló Tokeneket kínál a rajongóknak az EA Sports, és ehhez mindössze csak a közvetítéseket kell követni. A feltétel viszont, hogy minimum 1 órán át kell nézni valamelyik adást, és akkor jár érte a jutalom. Igazából egy viszonylag egyszerű feladatot kell csak végrehajtani és onnantól kezdve már lehet gyűjtögetni majd.

Hogyan lehet FIFA 21 FGS Player Tokent szerezni?

Az alábbiakat kell végrehajtani:

  • Össze kell kapcsolni az EA és a Twitch fiókot
  • Legalább 1 órán keresztül nézni kell egy FGS21 versenyt
  • El kell fogadni a beérkező FGS Player Tokeneket
  • Ezek után be lehet váltani őket FUT jutalmakra

A cikk a következő oldalon tovább folytatódik!

Mit fontos még tudni a Tokenekről?

Érdemes megjegyezni azt is, hogy eseményenként van egy felső határ a megkapható Tokenek számát illetően. Minden verseny alatt maximum 1 Tokent lehet beszerezni. Ha viszont legalább már két külön FGS21 Player Tokent sikerült beszerezni, akkor a megismételhető Squad Building Challenges (SBC) keretén belüli csomagokra lehet beváltani őket. Ez egy új, és ingyenes módszert kínál a csomagok megszerzésére. Hasonlóan a FUT-ban lévő más Swaps programhoz, itt is ki kell választani, hogy melyik csomag jutalmat szeretné kinyitni, annak alapján, hogy hány Player Tokent gyűjtött már valaki. Különböző rewardokhoz különböző mennyiségű Token szükséges:

Ebben a szezonban (2020/21) mindössze csak 2 FGS Swaps kerül be a játékba, és az első alatt maximálisan 10 darab Tokenre lehet lecsapni.

Mit kell nézni a Tokenekhez?

Már október 29-én, csütörtökön elstartol az első FGS-torna, amely egy FIFA 21 Challenge verseny lesz. Ezen az eseményen olyan profi futballisták vesznek részt, mint Trent Alexander-Arnold és Giovanni Reyna, akik néhány profi e-sportolóval állnak össze egy négycsapatos küzdelemre. Ezek után lesz egy hosszabb szünet, de decemberbe ismét belendül a szezon és egyre másra rendezik majd meg a versenyeket. Az alábbi naptár egy kis segítséget nyújt, hogy mikor melyik időpontot érdemes figyelni:

Két Twitch csatornán osztogatnak majd Tokeneket, az egyik a twitch.tv/esportsfifa, a másik pedig a twitch.tv/ELEAGUETV.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!