LoL: Ezüstéremmel zárta a 2020-as francia bajnokságot Bluerzor

A Grand Finalsben jobban jött ki a lépés a Misfits Premiernek.

Triplázásra készült Bluerzor, a legmagasabban rangsorolt magyar LoL-os, miután csapatával megnyerték a tavaszi és a nyári rájátszást a francia ligában. A GamersOrigin nemzetközi szinten két EU Masters negyeddöntővel kellett beérje, de Franciaországban egyértelműen uralták az idei évet. Ilyen előjelek mellett benne volt a levegőben, hogy sima GO győzelmet ünnepelhetnek a magyar rajongók, de az aktuális forma ezúttal keresztülhúzta a számításokat.

GamersOrigin vs. Misfits Premier - LFL 2020 Grand Finals (0-3)

A MP ott folytatta, ahol az LDLC OL ellen abbahagyta. Agresszív választásokkal sikerült magukhoz ragadni a kezdeményezést, óriási fölényben voltak végig az első meccsen. Amikor Ronaldo belopta a negyedik sárkányt, ott már érződött, hogy a szerencse sincs Bluerzorékkal. A folytatásban nem változott sok minden, Kirei és Ronaldo vállán vitte csapatát, a GO-nak nem jött be a Pantheon támogató választás. 0-2-nél változtattak a taktikán, Shemek nem egy gyenge oldali tankot választott magának, ami kiváló döntésnek bizonyult. Végig meccsben volt a szépítésért a GO, de a 35. percben Saken megindult, ezzel sikerült 3-at 1-ért cserélni a Misfits fiókcsapatának. A Baron Nashor megszerzése után bedarálták a GO-t, szoros meccsen, de megérdemelten húzta be a végső győzelmet az alacsonyabban rangsorolt együttes.

A monacói döntő után itt a lehetőség Bluerzornak, hogy pihenjen egy nagyot. Eközben aktívan keresi új csapatát, a GamersOrigin ugyanis megengedte neki, hogy tárgyaljon másokkal. A jövő egyelőre kérdéses, az LEC pletykák során még nem merült fel a magyar srác neve.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL megyei döntői. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapatban folytatja pályafutását Bluerzor?