LoL: Mozgásban a Diadalmas Lucian, Singed végre új skint kap

LoL: Mozgásban a Diadalmas Lucian, Singed végre új skint kap

Ismét egy régebbi témához nyúlt a Riot Games.

Több posztban és videóban beszélt már arról a Riot Games csapata, hogy az új hőskinézetek tervezése során külön figyelmet fordítanak a régebbi, nem túl sikeres szériákra. A High Noon volt az állatorvosi ló, amelyen keresztül sikerült meggyőzni a rajongókat arról, hogy egy korábban népszerűtlen téma felhasználásával igenis lehet látványosat alkotni. Ezúttal a Battlecast és Resistance skincsaládok gyarapodnak tovább, valamint bemutatták mozgás közben a Victorious Luciant, amely a rangsorolt jutalom lesz a 2020-as szezonban elért eredmények alapján.

Battlecast Nasus

Jó pár hőskinézet érhető már el Nasushoz, a Lunar Guardian érkezett legutoljára, még 2018 februárjában. A 10.22-es patchben megkapta a buffokat a hős, az új skin megtolhatja a farmolás nagymesterének szekerét.

Battlecast Zac

Ünnepelhetnek a zselészörny kedvelői, ugyanis végre kap egy hőskinézetet kedvenc karakterük. 2017-ben, az SKT T1 győzelme apropóján kapta a legutóbbit.

Resistance Jayce

Ember legyen a talpán, aki meg tudja állapítani, hogy hány éves Jayce. A Battle Academia csapatban még koptatta az iskolapadot, most meg az ellenállás egyik vezéreként lehet rá hivatkozni.

Resistance Singed

Végre itt van, megérkezett! Nem a Maluch Racer robogott be (via FreddyD), hanem Singed új hőskinézete száguld végig a Szurdokon. Több mint 1000 napja várt már rá a proxyfarm királya, hogy a grafikusok végre foglalkozzanak vele.

Resistance Yorick

A látványra nem lehet panasz, csak sajnos maga a hős nem képes szerves részévé válni a metának. Lehet az új skin egy érkező buff csomagot vetít előre?

Victorious (Diadalmas) Lucian

Mindössze annyit kell tennetek ezért az ingyenes hőskinézetért, hogy eléritek Flex/Solo/Duo rangsorolt módokban az Arany IV rangot. Nem tűnik lehetetlen feladatnak, de siessetek, mert rohamosan közeledik a szezon vége.

A splash artokat és chromákat, valamint az új ikonokat az alábbi galériában tekinthetitek meg!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL megyei döntői. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked összességében tetszik a Diadalmas Lucian?