Hirdetés

Aranygól és nagy meglepetés, ez történt az MCS FIFA 21 megyei döntők első napján

Nógrád megye okozta a legnagyobb meglepetést a Megyék Csatája első megyei döntőinek mérkőzésnapján, hiszen a Fradi e-sportolója Gogetinho végül alulmaradt Tocska ellen, nem is akármilyen gólkülönbséggel.

Hirdetés

Elindultak a megyei döntők küzdelmei a Megyék Csatája tornán, és itt dől el az utolsó párosításokból, hogy kik lesznek azok, akik végül képviselhetik a saját megyéjüket majd a november 6-án induló csoportkörökben. Az első napon a PlayStation 4-es mezőny, azon belül is 10 megye indulója mérhette össze tudását, és bár voltak nagyon egyértelmű eredmények, akadt néhány nagyon szoros párharc is.

Hajdú-Bihar

falCLoWn 2:1 orosz_krisztofer
orosz_krisztofer 3:3 falCLoWn

Továbbjutó falCloWn 5:4-es összesítéssel

FalClown az a Kiss Ákos, aki nem olyan rég megnyerte az amatőröknek kiírt K&H e-kupa FIFA 21 1v1 versenyét az MTK arénában, és most is odatette magát. Természetesen a Kashiva Reysol együttesét választotta, amellyel ismét sikerült meglepetést okoznia, bár az OVR90-es szabály értelmében minden csapat egyenlő, mégis nagyon kézre áll neki ez az együttes. Az első meccsen a 90. percben sikerült megnyernie a mérkőzést, majd a visszavágón többször is vezetett, de a hajrá előtt 3:2-es hátrányban kellett futballoznia. Majd a 85. percben krisztofer a kapusával adta el a labdát, a büntetés pedig nem maradt el, összejött az egyenlítés, így a döntetlen Ákosnak elegendő volt a végső győzelemhez.

Pest

RozsaGergo 4:1 ReDw1nG
ReDw1nG 3:4 RozsaGergo

Továbbjutó RozsaGergo 8:4-es összesítéssel

Az egyik legnagyobb veteránnak számító ReDw1ng is nagyszerű játékkal jutott el a megyei döntőig, itt viszont emberére akadt. RozsaGergo ugyanis már az első mérkőzésen mondhatni eldöntötte a párharcot. A nagy arányú diadal után egy gólzáporos meccsen sikerült biztosítani a helyét a tornán.

Komárom-Esztergom

PROThunderStorm 1:0 Pikk24
Pikk24 0:1 PROThunderStorm

Továbbjutó PROThunderStorm 2:0-ás összesítéssel

Heves

mateadam1994 3:0 Zsoltika11
Zsoltika11 0:6 mateadam1994

Továbbjutó mateadam1994 9:0-ás összesítéssel

Ádám az egyik legnagyobb arányú győzelmet hozta össze, ráadásul ő volt az egyetlen, aki a két meccset figyelembe véve nem kapott egyetlen gólt sem. Az előző találkozón meccs nélkül dőlt el a győzelem, Ádám azonban előbb egy hármast gurított a Real Madridot irányítva, majd utána ezt sikerült megdupláznia, és ellentmondást nem tűrve nyerte meg a döntőt.

Tolna

HorvathG_ 1:1 Petyamx
Petyamx 0:3 HorvathG_

Továbbjutó HorvathG_ 4:1-es összesítéssel

Petya szerzett vezetést az első találkozón még az első félidőben, és HorvathG a magyar válogatottat irányítva végül a 64. percben egalizált Sallaival. Az eredmény azonban nem változott, így a visszavágó úgy startolhatott el, mintha mi sem történt volna. A második meccsre csapatot váltott HorvathG, a Bayern Münchenben látta az erőt, és végül igaza is lett, hiszen nagyobb arányú diadalt aratott, bár sokáig csak 1:0 volt az eredményjelzőn, de aztán a második félidőben eldőlt a kérdés ki lehet PS4-en a megye képviselője.

A CIKK A KÖVETKEZŐ OLDALON FOLYTATÓDIK!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés