LoL: Itt a Riot őrült terve, AP hőst csinálnának Twitchből

LoL: Itt a Riot őrült terve, AP hőst csinálnának Twitchből

Egy teljesen új játékstílus bevezetésével szeretnék még népszerűbbé tenni Twitchet.

Nem ez az első eset a League of Legends történetében, hogy teljesen idegennek tűnő dolgokkal próbálják a Riot fejlesztői felrázni a metát. Legjobb példa erre a dzsungeles erősítések megjelenése olyan karaktereken, akiknek nem sok keresnivalójuk volt az erdőben. Eltelt már néhány hónap a Morgana, Brand, Darius és Garen buffok óta, de egy-két próbálkozáson kívül teljesen elvetették a játékosok, hogy ezeket a karaktereket válasszák jungle-be. Most itt az AP Twitch ötlete, ami szakít a hagyományokkal, ugyanis egy ízig-vérig AD hősből szeretnének kihozni valami teljesen újat.

AP Twitch változtatások tervei

  • Deadly Venom (passzív)
    • Másodpercenkénti sebzést 1-5-ről, ami a szinttel növekedik, megváltozhat 1-5 (+3% AP-ra), ami szintén a szinttel növekedik
    • Jelzőnkénti sebzés 6-30-ról 6-30 (+18% AP-ra) módosulhat
  • Venom Cask (W): Lassítás mértéke 25/30/35/40/45%-ról 25/30/35/40/45% (+6% minden 100 AP utánra) változhat
  • Contaminate (E): 20/30/40/50/60 + 15/20/25/30/35 (+15% AD)(+33,3% AP) fizikai sebzésről 20/30/40/50/60 + 15/20/25/30/35 (+15% AD) fizikai sebzésre (+33,3% AP) mágikus sebzésre változhat

Ezeknek a módosításoknak a hatása lehet, hogy a mostani "késői szakaszban elnyomsz egy ultit és nyersz" taktika helyett megjelenhet egy új verzió. Az AP-ból kinyerhető hirtelen sebzésen dolgoznak a programozók, hogy a "hit 'n' run" stílus ne legyen játszhatatlan, ha valaki úgy dönt, hogy kizárólag mágikus sebzést szeretne kiosztani, kisebb AD bónuszokkal (Hextech lőpenge). Az AP Twitchtől azt várják, hogy felfrissíti a metát, de a késői szakaszra épülő összeállításokból kimaradhat, mivel nem scale-el úgy, mint a klasszikus AD Twitch.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL megyei döntői. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek működhet az AP Twitch?