LoL: K/DA ajándékesőt jelez a radar ma estére

LoL: K/DA ajándékesőt jelez a radar ma estére

Seraphine érkezéséhez egy Twitch Rivals LoL & LoR Showdown esemény kapcsolódik.

Minden Seraphine-ról szól jelenleg a League of Legends világában, a K/DA csapat legújabb tagjának érkezése kapcsán többfrontos letámadásba kezdett a Riot Games. Először kiadták a K/DA új dalát, a MORE-t, amiben bemutatkozott a popbandában a játék 152. hőse, de itt még nem ért véget a hypegenerálás. Október 29-én magyar idő szerint 22:00-tól indul a Twitch Rivals: K/DA LoL és LoR Showdown, ahol meghívott vendégek csapnak össze Runeterrában és az Idézők Szurdokában. Az esemény különlegessége, hogy ajándék K/DA kapszulát zsebelhettek be, ha nézitek az élő közvetítést. 

Hogyan vehetsz részt a sorsolásban?

Azok a nézők, akik összekapcsolják a Riot fiókjukat a Twitch felhasználójukkal azonnal bekerülnek a kalapba, akik közül többen gazdagodnak majd dropokkal. A Twitch Rivals meccseit a hivatalos csatornán, valamint a streamereknél is követhetitek, mindenhol záporoznak majd a K/DA ALL OUT ajándékok. 

Az összekapcsolás menete pofonegyszerű.

  • Regisztrálj, vagy lépj be a Twitch fiókodba
  • Keres meg a Beállításokon belül a Kapcsolatok pontot
  • Kattints az összekapcsolásra a Riot Games felirat mellett

A kapszulákban két ikon (2020 K/DA ALL OUT Autograph ikon és K/DA ALL OUT Seradotwav ikon) rejtőzik, amelyeket megszerezhettek, ha végigmentetek a fenti lépéseken, majd csatlakoztatok a többi nézőhöz az élő streamen.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL megyei döntői. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te nézed majd az esti Twitch Rivals közvetítést?