Tekkz lett a WL Rank 1, és megkapta eddigi legrosszabb jutalmát

Összehozta a tökéletes statot a hétvége alatt a brit játékos, majd kapott egy szuper jutalmat, csak éppen a lehető legrosszabb kártyát sikerült kinyitnia belőle.

A Fnatic profi játékosa, és egyben a világ egyik, ha nem a legjobbja, Donovan ‘Tekkz’ Hunt elérte a legnagyobb szintet a FIFA 21 FUT Champions Weekend Leagen. Ez már a második héten sikerült neki, és ezzel egy garantált csomagot kapott, mely a Team of the Week 5 speciális lapjaival van teletömve. Eddig azt gondolná az ember, hogy ezért megérte és milyen jó dolog már ez. Mégis, ha valaki látott már rossz jutalmat, akkor erre nehéz szavakat találni.

A Player pick és a bónusz csomagok a WL része, ezzel is igyekeznek ösztönözni a játékosokat, hogy részt vegyenek a küzdelemben. Épp ezért egy hétvége alatt mindenkinek 30 mérkőzés áll a rendelkezésére, hogy kihozza magából a lehető legjobbat. Tekkznek azonban nem ez az első, hogy összejött a 30:0-ás eredmény, így a legjobb nyereményben részesülhetett. Nem volt rest élő adásban nekiülni és kibontani az Ultimate TOTW csomagot, és a reakciója mindent elmond a mostani rendszerről, ami a játékban működik. Először is felállt a székből az izgalom miatt, majd amikor látta, hogy ez még csak nem is walkout, kiment a helységből, majd egy ablakon keresztül bámulta a képernyőt. Végül visszatért és leült, de láthatóan felcseszte őt a játék és a kinyitott kártya látványa. Rögtön be is fejezte az élő adást.

Tekkz nem egy nagyágyút nyitott, hanem a gép kidobta neki a Young Boys 82-es játékosát, Jean-Pierre Nsamet. Hiába javasolták a nézői közül többen is, hogy inkább tartsa meg a csomagot, ő mindenáron ki akarta nyitni, mert úgy érezte valami jót kap belőle. Aztán, amikor meglátta a kameruni zászlót, egy káromkodás hagyta el a száját, és onnan már tudni lehetett, hogy totálisan csalódott a FIFA 21-ben ezen a napon.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!