Hirdetés

LoL: Ez az 5 legjobb hős URF-on a statisztikák alapján

A győzelmi arányok alapján ez a top 5 hős URF játékmódban.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 13

Astralis vs. Endpoint

Hirdetés

Október 1-jén érkezett meg az URF a League of Legends kliensébe a játékosok legnagyobb örömére. Egészen november 10-éig nem is megy sehova, utána lekerül a folyamatosan változó módok közül, hogy átadja helyét a következőnek a sorban. Az alábbiakban megtaláljátok azt az öt hőst, amelyek a legjobb győzelmi arányokat hozzák ezeken a pörgős mérkőzéseken. Ez nem jelenti azt, hogy csak ezeket érdemes választani minden alkalommal, amikor átcsúsznak a tiltási fázison, de a statisztika önmagáért beszél.

5. Swain - 54,51%-os győzelmi arány

El kell érni a 6-os szintet, utána nem állhat semmi az útjába a mágusnak. A Birodalom szemével (W) folyamatosan lehet gyűjteni a passzív jelzőket, amelyek értékes extra életerőt biztosítanak számára. 

4. Skarner - 54,58%-os győzelmi arány

Be kell szaladni a csapatharcok közepébe, rá kell nyomni a végső képességet egy alacsonyabb HP-val rendelkező ellenfélre és garantált a gyilkosság. Az alacsony töltési idő miatt ezt elég sűrűn elő lehet adni, amivel az egyik leghasznosabb tagja lehetsz a csapatodnak.

3. Shen - 54,63%-os győzelmi arány

Az abszolút legjobb tank egyértelműen a nindzsa, mivel szörnyen idegesítő a folyamatos csúszkálással és felbőszítéssel. Az Egységben az erő (R) teleportként használható, a Lelki menedék (W) önmagában képes felfogni annyi sebzést, amibe akár több karakter elhullana egy más helyzetben.

2. Xayah - 54,90%-os győzelmi arány

Sokan még mindig alábecsülik, hiába a tökéletes skillset ehhez a játékmódhoz. Xayah folyamatosan tudja dobálni a tollakat, amelyek visszahúzásával értékes lekötés áll rendelkezésére. A Tollviharral (R) könnyedén lehet menekülni, de az agresszív stílus kedvelői támadásra ugyanúgy használhatják az ultit.

1. Annie - 55,72%-os győzelmi arány

Nem túl bonyolult Annievel összehozni a kombót. Össze kell gyűjteni a jelzőket, hogy kábítson az első képesség, majd egy Villanás + Tibbers + W + Q kombóval kivégezhető a gyanútlan ellenfél. Mivel a töltési idők alacsonyak, ezt percenként megismételhető, amivel jelenleg a tüzes kislány a legerősebb a számok alapján URF-ban.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL megyei döntői. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
11 db hozzászólás
 • zsola0806 6 hónapja
  .
  0 2 Válasz
 • mkvieod 6 hónapja
  Nice
  0 0 Válasz
 • fabbernat 6 hónapja
  Aa kedvenc urf karakterem Kayle. Végtelen heal és movement speed, és ha elered a lvl 11et, onnan már senki nem állít meg
  0 0 Válasz
  • Brudacskiraly 6 hónapja fabbernat
   Muszáj lesz egyet értenem
   0 0 Válasz
   • fabbernat 6 hónapja Brudacskiraly
    Még szép!
    0 0 Válasz
 • ezegynev 6 hónapja
  Érdekes
  0 0 Válasz
 • mindegy0123 6 hónapja
  .
  0 1 Válasz
 • Brudacskiraly 6 hónapja
  Kayle, Nunu és Willump(only E), Swain, Singed (predator)
  0 0 Válasz
 • Jelina11 6 hónapja
  Még jó hogy poppyt nem írják így nem banolja senki én meg csak nyerek vele sorba ????
  0 0 Válasz
 • tvince05 5 hónapja
  .
  0 0 Válasz
 • DAONN 5 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés