LoL: Nuguri elárulta, hogy melyik hősre kéri a skint, ha megnyerik a vb-t

LoL: Nuguri elárulta, hogy melyik hősre kéri a skint, ha megnyerik a vb-t

A felső ösvényes játékos Travis Grafforddal beszélgetett, amikor megemlítette a hőst.

Az egyik legnagyobb esélyese volt a 2020-as világbajnokságnak a torna előtt a koreai DAMWON Gaming, akik a Suning ellen bizonyíthatják, hogy a szakértők nem véletlen emelték ki őket többször az elemzésekben. Bár az álomdöntő nem jött össze, ugyanis a Top Esports 1-3-ra alulmaradt a kínai 3. seed ellen, ennek ellenére kötelező mindenkinek nézni az idei legnagyobb összecsapást. Az LCK bajnokának felső ösvényese beszélgetett Travis Gafford újságíróval, amikor kitért arra, hogy melyik karakterre kéri majd a Worlds skint, ha megnyeri a DWG a vb-t.

Hiába szeretnék sokan, hogy Nuguri olyan karaktereket válasszon, mint Teemo vagy épp Yorick, csak azok a hősök kaphatnak világbajnoki hőskinézetet, amelyekkel legalább egy mérkőzést lejátszottak a versenyen. Nuguri ezért döntött Kennen mellett, amellyel többször borsot tört az ellenfelek orra alá.

Nuguri és Kennen

Eddig három alkalommal döntött úgy a koreai játékos, hogy tökéletesen beleillik a csapat összeállításába az elektromos nindzsahörcsög. Döntése kiválónak bizonyult minden alkalommal, ugyanis impozáns 3-0-s statisztikát tud felmutatni vele. Hasonló eredményt csak Ornnal ért el, de a kováccsal mások is hozták a formájukat, nem úgy Kennennel, amivel csak és kizárólag Nuguri játszott a csoportköröktől kezdődően. A világ jelenleg talán legjobb toposa természetesen bármikor meggondolhatja magát, de adná magát, ha kitartana mostani döntése mellett.

A világbajnoki döntő október 31-én 11:00-kor kezdődik, Bo5-ben küzd meg egymással a DAMWON Gaming és a Suning.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL megyei döntői. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te örülnél, ha Kennent választaná Nuguri?