Hirdetés

Gól közben fújta le a bíró a meccset, ez történt az MCS FIFA 21 megyei döntők 3. napján

A legutóbbi 3 torna győztese Chris_Maj búcsúzott a rangadó után, és összejött egy olyan meccs is, ahol a bíró a gólszerzés közben fújta le a mérkőzést és így esett ki valaki. Íme a harmadik nap eredményei.

Hirdetés

Elindultak a megyei döntők küzdelmei a Megyék Csatája tornán, és a PS4-es mezőny második, egyben a megyei döntők harmadik napján néhány könnyed győzelem mellett nagyszerű és szoros párharcokat, na meg igazi drámát is lehetett látni.

Budapest

JordanBeast15 1:2 Chris Maj
Chris Maj 1:4 JordanBeast15

Az első selejtező alatt már találkoztak, és akkor szintén az eSport Szombathely játékosának, Jordán Beninek sikerült nyernie, és ez most sem volt másként. Annak ellenére, hogy egy nagyon kiélezett küzdelmet hozott az első felvonás, ahol Krisz végül nyerni tudott jobb játékának és a 85. percben szerzett góljának köszönhetően. A második meccs mégis simára sikeredett. Beninek gyakorlatilag minden bejött, míg az MTK játékosának most nem működött a Ronaldóval fémjelzett Kashiva Reysol japán csapat.

Továbbjutó: JordanBeast15 5:3-as gólkülönbséggel

Szabolcs Szatmár-Bereg

Zozy1990 2:1 rldesingz
rldesingz 2:3 Zozy1990

Szoros mérkőzéseket vívott egymással a két fél, és ez nem csak a gólok számában mutatkozott meg, hiszen mezőnyben is egyenrangúak voltak, illetve mindkét oldalon helyzeteket dolgoztak ki. Az első találkozón egy védelmi hibának a kihasználása döntött Zozy javára a 65. percben. A visszavágón aztán felpörögtek az események és egyre másra estek a gólok, míg végül a Honvéd e-sportolója, Zozy 2:1-es hátrányból állt fel és fordította meg a párharcot.

Továbbjutó: Zozy1990 5:3-as gólkülönbséggel

Borsod-Abaúj-Zemplén

Peti_01hero- 4:0 beleslevi
beleslevi 1:2 Peti_01hero-

A DVTK fiatal titánja, Peti, aki már korábban több versenyen is megfordult, valamint bizonyította tehetségét, most sem bízta a véletlenre, hiszen remek játékkal és szenzációs helyzetkihasználásával könnyedén nyerte meg a találkozókat.

Továbbjutó: Peti_01hero- 6:1-es gólkülönbséggel

Jász-Nagykun-Szolnok

tooFrez_x10 1:2 Ter-_-dei04
Ter-_-dei04 1:3 tooFrez_x10

Egy másik MTK-s játékosnak, tooFreznek is bizony meggyűlt a baja a továbbjutással. A Pro Clubsban vitézkedő fiatalember, aki egyre inkább 1v1-es babérokra tör bizony beleszaladt egy vereségbe az első meccsen. Terdei már kettővel is vezetett, és gyakorlatilag uralta a találkozót, azonban a 91. percben a félpályán történt bedobás után tooFrez még el tudta juttatni a labdát az ellenfele kapujáig és egy kiugratás révén szépíteni tudott. Aztán a visszavágón már könnyebben ment a játék, hiszen 60 perc alatt három gólig jutott és erre csak egyszer tudott válaszolni Terdei, így nem maradt esélye a győzelemre.

Továbbjutó: tooFrez_x10 4:3-as gólkülönbséggel

Békés

huni0605 3:1 picsuu_Hun
picsuu_Hun 1:1 huni0605

Huni nagyon magabiztosan futballozott már az első találkozón is, és bár az elején egy gyors gólváltás történt, a második félidőben kétszer is mattolni tudta picsuut, aki a visszavágón aztán még vezetett is, de minden erőfeszítése ellenére is csak egy döntetlent tudott kihozni a Chelsea-t irányítva. Huninak több nagy lehetősége is volt, de egyetlen találatot jegyzett csak, ami bőven elegendőnek bizonyult a sikerhez.

Továbbjutó: huni0605 4:2-es gólkülönbséggel

A CIKK A KÖVETKEZŐ OLDALON FOLYTATÓDIK!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés