Több párosítást is fordítás döntött el, ez történt az MCS FIFA 21 megyei döntők 4. napján

Még az utolsó mérkőzésre is maradt spiritusz a küzdő felekben, és bár néhány meccs könnyedén eldőlt, jó néhány végeredmény csak fergeteges fordítás után alakult ki.

A negyedik játéknappal véget értek a megyei döntők küzdelmei a Megyék Csatája tornán, és így kialakultak az utolsó párosítások győztesei is. Az eredmények között vannak nagyarányú sikerek, de a legtöbb játékosnak bizony meg kellett dolgoznia a csoportkörbe jutásért.

Hajdú-Bihar

vadicskaoliver 4:3 DavidHDGamer
DavidHDGamer 2:1 vadicskaoliver

Olivér számított a mérkőzés esélyesének, és ennek apropóján is ő kezdett jobban, bár Dávid fel tudott zárkózni 0:2 után is, bár újra ekkora lett a különbség egy szépítés még belefért. Kiderült, hogy ez az idegenbeli gól segítette őt a csoda véghezviteléhez, ugyanis remek győzelem után a több idegenbeli góljának köszönhetően ő jutott tovább.

Továbbjutó: DavidHDGamer 5:5-ös gólkülönbséggel, több idegenbeli találattal

Szabolcs Szatmár-Bereg

MendozaJR 3:2 homann11
homann11 1:1 MendozaJR

Egy szintén óriási csata alakult ki a két játékos között, a gólgyártást homann kezdte, bár Mendoza fordítani tudott, de az egyenlítés sem váratott sokat magára. A végére viszont csak összejött a hazai pályán a siker, majd után egy döntetlen is elegendő volt már, hogy MendozaJR képviselhesse Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét majd.

Továbbjutó: MendozaJR 4:3-as gólkülönbséggel

Borsod-Abaúj-Zemplén

Sarokezredes 1:3 zsolo
zsolo 3:2 Sarokezredes

Sarokezredes szerzett vezetést, és úgy tűnt kezében a meccs, viszont zsolo az 55. perctől kezdve elkezdett nem csak szépen, de eredményesen is játszani. Hármat rámolt idegenben, majd aztán hazai pályán, amire már nem igazán maradt hathatós válasza az ezredesnek, így végül kiesett a versenyből.

Továbbjutó: zsolo 6:3-as gólkülönbséggel

Jász-Nagykun-Szolnok

Pinyovan 2:3 YaW
YaW 2:1 Pinyovan

Óriási küzdöttek a felek, és az első mérkőzésen az utolsó 5 percben esett két gól - egy-egy mindkét oldalon - is, ami kialakította a végeredményt, majd a visszavágón a már megtáltosodott YaW az első félidőben elhúzott kettővel, és pinyovanban már nem maradt csak egy szépítésre erő.

Továbbjutó: YaW 5:3-as gólkülönbséggel

Békés

LszL22 5:1 Súz
Súz 0:6 LszL22

László volt az első ezen a napon, aki nem bízta a véletlenre a dolgot, és az egyik legnagyobb arányú győzelmet aratva lépett tovább a következő körbe.

Továbbjutó: LszL22 11:1-es gólkülönbséggel

A CIKK A KÖVETKEZŐ OLDALON FOLYTATÓDIK!

Győr-Moson-Sopron

RVNS Boresz 6:1 felhelyeslevi8
felhelyeslevi8 1:4 RVNS Boresz

Boresz nagyon komoly gyakorlásba kezdett a FIFA 21-ben, és már az első két hétben megszerezte a Weekend League alatt a versenyzői engedélyét. Ezzel a mostani versennyel pedig újabb nagy sikert aratott, hiszen a saját megyéjét és képviselheti majd, így egyértelműen hazánk egyik legkomolyabb e-sportolója válhat belőle.

Továbbjutó RVNS Boresz 10:1-es gólkülönbséggel

Fejér

Gallai 3:2 Lengyel11
Lengyel11 2:1 Gallai

Kétgólos előnyre tett szert viszonylag elég gyorsan Lengyel, viszont a második félidőre beállított Hazarddal Gallai a 65. és 70. perc között mesterhármast elérve fordítani tudott. Azonban ez sem volt elegendő, hiszen hazai pályán utána ellenfele magabiztos győzelmet aratott, és idegenben lőtt több góllal tovább is jutott.

Továbbjutó Lengyel11  4:4-es gólkülönbséggel, több idegenbeli találattal

Vas

KondakorKevin98 0:0 Maresz
Maresz 3:2 KondakorKevin98

Voltak ugyan helyzetek, de sikerült végül lehozniuk a megyei döntők első gól nélküli döntetlenjét. A visszavágón aztán Kevin az első félidőben úgy tűnt dűlőre viszi, hiszen két gólt is vágott, azonban Maresz a végsőkig küzdött, és előbb kiegyenlített, majd a 85. percben a győztes találatot is belőtte.

Továbbjutó Maresz 3:2-es gólkülönbséggel

Zala

bakapeter98 2:5 vakond9127
vakond9127 5:0 bakapeter98

Péter még vezetett is, aztán vakond nagyon rákapcsolt és elkezdte szórni a gólokat, ez pedig odáig fajult, hogy a visszavágón még a lefújás előtt feladta a meccset az ellenfele.

Továbbjutó vakond9127 10:2-es gólkülönbséggel

Veszprém

Fifa Monstah696 2:0 zsoleszjr00
zsoleszjr00 3:0 Fifa Monstah696

Magabiztos játékkal Monstah úgy nyerte meg, csak 2:0-ára a mérkőzést, hogy igazából végig uralta, és nem sok jel mutatkozott arra, hogy veszélyben lenne a továbbjutása. Aztán óriási fordulat állt be a visszavágón, zsolezs ugyanis remekül játszott és gyorsan ledolgozta a hátrányát, majd a hajrában meg is fordította a párharc állását.

Továbbjutó Darksmoke19989 3:2-es gólkülönbséggel

Ne feledjétek, bár a megyék döntői véget értek, a Megyék Csatája még csak most kezdődik igazán. A csoportmérkőzések november 6-án indulnak és több héten keresztül tartanak majd, melyekről természetesen ti sem maradhattok le. Kövessétek minden pénteken és szombaton a közvetítéseket a Megyék Csatája Facebook oldalán!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!