Hirdetés

Több párosítást is fordítás döntött el, ez történt az MCS FIFA 21 megyei döntők 4. napján

Még az utolsó mérkőzésre is maradt spiritusz a küzdő felekben, és bár néhány meccs könnyedén eldőlt, jó néhány végeredmény csak fergeteges fordítás után alakult ki.

Hirdetés

A negyedik játéknappal véget értek a megyei döntők küzdelmei a Megyék Csatája tornán, és így kialakultak az utolsó párosítások győztesei is. Az eredmények között vannak nagyarányú sikerek, de a legtöbb játékosnak bizony meg kellett dolgoznia a csoportkörbe jutásért.

Hajdú-Bihar

vadicskaoliver 4:3 DavidHDGamer
DavidHDGamer 2:1 vadicskaoliver

Olivér számított a mérkőzés esélyesének, és ennek apropóján is ő kezdett jobban, bár Dávid fel tudott zárkózni 0:2 után is, bár újra ekkora lett a különbség egy szépítés még belefért. Kiderült, hogy ez az idegenbeli gól segítette őt a csoda véghezviteléhez, ugyanis remek győzelem után a több idegenbeli góljának köszönhetően ő jutott tovább.

Továbbjutó: DavidHDGamer 5:5-ös gólkülönbséggel, több idegenbeli találattal

Szabolcs Szatmár-Bereg

MendozaJR 3:2 homann11
homann11 1:1 MendozaJR

Egy szintén óriási csata alakult ki a két játékos között, a gólgyártást homann kezdte, bár Mendoza fordítani tudott, de az egyenlítés sem váratott sokat magára. A végére viszont csak összejött a hazai pályán a siker, majd után egy döntetlen is elegendő volt már, hogy MendozaJR képviselhesse Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét majd.

Továbbjutó: MendozaJR 4:3-as gólkülönbséggel

Borsod-Abaúj-Zemplén

Sarokezredes 1:3 zsolo
zsolo 3:2 Sarokezredes

Sarokezredes szerzett vezetést, és úgy tűnt kezében a meccs, viszont zsolo az 55. perctől kezdve elkezdett nem csak szépen, de eredményesen is játszani. Hármat rámolt idegenben, majd aztán hazai pályán, amire már nem igazán maradt hathatós válasza az ezredesnek, így végül kiesett a versenyből.

Továbbjutó: zsolo 6:3-as gólkülönbséggel

Jász-Nagykun-Szolnok

Pinyovan 2:3 YaW
YaW 2:1 Pinyovan

Óriási küzdöttek a felek, és az első mérkőzésen az utolsó 5 percben esett két gól - egy-egy mindkét oldalon - is, ami kialakította a végeredményt, majd a visszavágón a már megtáltosodott YaW az első félidőben elhúzott kettővel, és pinyovanban már nem maradt csak egy szépítésre erő.

Továbbjutó: YaW 5:3-as gólkülönbséggel

Békés

LszL22 5:1 Súz
Súz 0:6 LszL22

László volt az első ezen a napon, aki nem bízta a véletlenre a dolgot, és az egyik legnagyobb arányú győzelmet aratva lépett tovább a következő körbe.

Továbbjutó: LszL22 11:1-es gólkülönbséggel

A CIKK A KÖVETKEZŐ OLDALON FOLYTATÓDIK!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés