Az AC Milan is beszáll a e-sportba, és FIFA csapatot támogat ettől a szezontól

Az AC Milan is beszáll a e-sportba, és FIFA csapatot támogat ettől a szezontól

A Seria A futballklub egy már létező olasz e-sport együttessel kötött partneri szerződést.

Egyre inkább azt lehet látni, hogy a valódi futballklubok is érdeklődést mutatnak az elektronikus sportok iránt, elsősorban itt a FIFA játékra gondolva. Az idén egyébként is szintet szeretne lépni az EA Sports a versenyszezont illetően, hiszen októberben még az új epizód megjelenése előtt jelentették be, hogy 3 millió dollárnál is többet osztanak szét a következő egy évben a legjobbak között. Lesznek helyi és regionális versenyek, melyek végén kiderül majd, hogy kik lehetnek ott az eWorld Cup fináléjában.

Pontosan emiatt egy újabb nagyszerű hírrel szolgálhatunk, az AC Milan - nem elég, hogy szárnyalnak a bajnokságban is - a Seria A mellett a virtuális térben is letenné a névjegyét. A klubot Ibrahimovic húzza és fémjelzi, viszont az e-sportban a QLASH szervezetet fogják támogatni. Ezentúl ez a csapat az AC Milan QLASH néven fut majd, és olyan játékosaik vannak, mint Diego ‘’QLASH Crazy’’ Campagnani, aki tavaly a FIFA 20-ban a rank 1 titulust szerezte meg a szezon végére, valamint az Xboxon játszó Fabio ‘’QLASH Denuzzo’’ Denuzzo.

Természetesen a páros az új színekben elindul a 2020/21-es eSeria A megmérettetésein, de biztos résztvevői lesznek a Global Series és az eClub World Cup eseményeinek is.

"Örömmel jelentjük be ezt a vadonatúj megállapodást a QLASH-sel. Ez a kooperáció újabb fontos lépés klubunk modernizációs és innovációs fejlődésében. Biztosak vagyunk benne, hogy izgalmas és hihetetlen élmény lesz mind számunkra, mind rajongóink számára szerte a világon, és örömmel tölt el minket, hogy egy olyan vezető céggel, mint a QLASH, sikerült nyélbe ütni a partnerséget, és együtt kezdhetjük meg ezt az új kalandot az e-sport világában." - nyilatkozta a sajtónak Casper Stylsvig, az AC Milan pénzügyi igazgatója.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!