LoL: Megvan mennyibe kerül és mikor érkezik az Elderwood Ornn skin

LoL: Megvan mennyibe kerül és mikor érkezik az Elderwood Ornn skin

Már nem kell sokat kibírnotok az új Ornn skin érkezéséig.

Teljesen "elmémesedett" minden olyan diskurzus, amiben új LoL skinekről van szó, mivel minden esetben felmerül Ornn neve. A felső ösvény legnépszerűbb választása egyszerűen kirobbanthatatlan a toplisták éléről, ennek ellenére még mindig csak egy hőskinézettel rendelkezik. Ez hamarosan megváltozik, ugyanis hivatalos bejegyzésben erősítette meg a Riot Games az Elderwood Ornn megjelenési dátumát és árát.

Mikor jelenik meg és mennyibe kerül az Elderwood Ornn hőskinézet?

Az All-Stars esemény érkezésével, egy különleges jótékonysági akció keretében kerül be a kliensbe az új Ornn skin. 1350 RP-ért, 2020. december 16-ától vásárolhatjátok majd meg, miközben minden vásárlással segítetek abban, hogy egy szebb és jobb holnapra ébredjetek. Minden Elderwood Ornnból származó bevételt a Riot Games Social Impact Fund partnere, az ImpactAssets kap meg, hogy ezzel segítse a társadalmi problémák felszámolását. A további részleteket akkor osztja meg a Riot, amikor már a nyakatokon lesz az All-Star esemény.

All-Star Run The Rift 2020

A népszerű esemény visszatér 2020-ban, azonban az egészségügyi helyzet miatt teljesen átállnak a szervezők az online formátumra. A parádés és mindig szórakoztató mérkőzéseket a lolesports oldalán követhetitek majd élőben december 18-ától.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megveszed majd az Elderwood Ornn skint?