Megyék Csatája - Alábbi párosításokkal startolnak el a FIFA 21 csoportmérkőzések

Megyék Csatája - Alábbi párosításokkal startolnak el a FIFA 21 csoportmérkőzések

Egy hosszú selejtező és egy még izgalmasabb megyei döntőket felölelő forduló után elstartolnak a csoportmérkőzések, ahol az ország különböző régióinak a legjobbjai csapnak össze FIFA 21-ben, íme az első hétvége párosításai.

A Megyék Csatája Magyarország első, megyei szintű országos e-sport tornája, amely egyedülálló módon a lokális e-sport közösségek megszólítására törekszik. A majd kétezer nevező, valamint a jobbnál jobb mérkőzések már eddig is bizonyították, hogy tényleg egy különleges mérföldkőhöz érkezett el a hazai e-sport. Budapest mellett még 19 megye kapcsán dőlt el, hogy mely az a két játékos - egy Xbox-on és egy PS4-en -, aki képviselheti a saját megyéjét a követkető hetekben. November 6-ától kezdődően öt héten keresztül tartanak majd minden pénteken és szombaton a csoportmérkőzések. Péntekenként az Xbox-osok, míg szombatonként a PS4-esek mutathatják meg magukat.

Az első forduló a mai napon 18 órától kezdődik, és 8 megye képviselője mérkőzik meg egymással Xbox-on, majd szombaton délelőtt 10 órától a PS4-es mezőny folytatja a küzdelmeket. Minden találkozó oda-visszavágós rendszerben zajlik, és a végeredményt a két találkozó összesített eredménye adja, és mivel az idegenbeli gól szabálya most nem érvényes, így döntetlen is előfordulhat. A győzelemért 3, a döntetlenért 1, míg a vereségért 0 pont jár. Minden meccset Kick off módban, OVR 90-es beállítások mellett játsszák le, ami azt jelenti, hogy bármelyik csapatot is választják ki a játékosok, nem lesz köztük különbség, egyformán erősek lesznek. A megyék fantázianevét és a képviselők névsorát az alábbi cikkükben találjátok.

Az első forduló párosításai:

XBOX

PS4

Pénteken 18 órától, míg szombat délelőtt 10 órától kezdődnek az összecsapások. Ha valamelyik megyét most nem találod a felsorolásban, akkor sincs semmi vész, hiszen a hiányzók az adott fordulóban pihennek. 

A csoportkörök közvetítéseit a Megyék Csatája Facebook csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!