Legnagyobb nyertesei a LoL 10.22-es frissítésének

Legnagyobb nyertesei a LoL 10.22-es frissítésének

Egy szomorú múmia most nagyon örül.

Hamarosan befut az éles szerverekre a 10.23-as frissítés, ami alapjaiban változtatja meg a League of Legends tárgyrendszerét. A hivatalos előszezon patchig még van néhány nap hátra, addig tekintsetek vissza a jelenlegi frissítés hatásaira. Az alábbiakban azokat a hősöket találjátok meg, amelyek a 10.22-es patch erősítéseinek köszönhetően a legnagyobb elmozdulást produkálták pozitív irányba a győzelmi arányok listáján.

LeBlanc

A manaköltségét lecsökkentették, a sebzését megnövelték az E képességnek. A hatékonyabb láncoknak köszönhetően sikerült életet lehelni az egyik legmozgékonyabb orgyilkos mágusba, de még mindig messze van az 50%-os határ a győzelmi arányok tekintetében.

Brand

Gyakorlatilag egy mini-reworknek tekinthető a legutóbbi erősítés, mivel az E és az ulti alapjaiban változott meg. A módosítások miatt fel tudja vállalni Brand az egy az egy elleni harcokat, ennek köszönhetően az egyik legerősebb középső ösvényesnek tekinthető jelenleg a statisztikák alapján.

Amumu

A képzeletbeli dobogó legfelső fokára a legszomorúbb múmia állhat fel, akinek a végső képessége az egyik legerősebb területi tömegirányítási képességgé változott. A földhöz szögezés és lefegyverzés helyett kábít a Szomorú múmia átka, ami már elég ahhoz, hogy önmagában eldöntsön egy-egy csapatharcot.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted nem lett túl erős Amumu?