Megyék Csatája - Szurkolj megyédnek és nyerj értékes nyereményeket!

Újabb nyereményjátékon vehetsz részt a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny kapcsán.

Megkezdődtek a Megyék Csatája FIFA csoportkörei, ahol a megyék legjobbjai mérik össze erejüket a régiós csoportkörökben. Ennek megünnepléseként a szervezők egy nyereményjátékot dobtak össze, amiben bárki részt vehet. Az értékes nyereményekért az alábbi feladatokat kell teljesítened.

  1. Készíts egy Instagram storyt, amiben megmutatod hogyan szurkolsz a Megyék Csatája játékosainak
  2. A storyban jelöld meg a megyekcsataja.hu profilt, és használd a „megyekcsataja” keresőszóra előjövő Gyphy matricák valamelyikét
  3. Kövesd be a @megyekcsataja.hu Instagram oldalt, hogy lássák a szervezők mit alkottál!
  4. A legjobb storykat reposztolja a Megyék Csatája Instagram oldala. A reposztolt storyk között 5 db 15 000 Ft értékű MediaMarkt vásárlási utalványt sorsolnak ki!
  5. A reposztolt storyk a megyekcsataja.hu oldalon fókuszban is megtalálhatóak lesznek

A játék 2020. november 15-én 20:00-kor zárul, addig van lehetőséged elkészíteni az instastorykat. A sorsolás 2020. november 16-án 14:00-kor történik, a nyerteseket a játék szervezői privát üzenetben értesítik. 

Fontos! 18 év alattiak kizárólag a törvényes képviselőjük jóváhagyásával vehetnek részt a játékban, amit a nyertesektől kérnek a szervezők. A játékszabályzat linkje elérhető a bioban.

A Megyék Csatája FIFA 21 PS4 és Xbox mérkőzéseit a Megyék Csatája Facebook oldalán követheted élőben, a League of Legends összecsapásokért látogass el a Megyék Csatája oldalára, a megyei lapokra és a Megyék Csatája hivatalos Twitch csatornájára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!