Megyék Csatája - Indulnak a LoL csoportkörök, készüljetek a gigászi rangadókra

Megyék Csatája - Indulnak a LoL csoportkörök, készüljetek a gigászi rangadókra

A játékosok már alig várják, hogy megyéik képviselőjeként összecsapjanak egymással a csoportkörökben.

A várakozási idő letelt, a csapatok felkészültek, hogy összecsapjanak a Megyék Csatája  - Országos E-sport Verseny League of Legends tornájának csoportköreiben. Összesen nyolc darab Bo2-es mérkőzés vár rátok a következő két napban, érdemes bekészíteni a popcornt és az üdítőt mert maratoni hosszúságú élő közvetítéssel készültek nektek.

11.07 (szombat) – 14:00-tól Jászsági Lovas Vitézek (Safety First) vs. Szabolcsi Medvék (Unluko)

Több magyar bajnok kapott helyet a Szabolcsi Medvék csapatában, ezért a mérleg nyelve feléjük billen. A Jászsági Lovas Vitézeknek a meglepetésre kell játszaniuk, ha elakarnak hozni néhány pontot a „nagyobb hal” ellen.

11.07 (szombat) – 16:00-tól Borsodi Sólymok (Sorsod Borsod) vs. Jászsági Lovas Vitézek (Safety First)

A Jászsági Lovas Vitézek dupláznak az első meccsnapon, ez talán a Borsodi Sólymoknak kedvezhet, mivel nekik kevésbé kell leterhelniük magukat fizikálisan és mentálisan. Az erőviszonyok közel egyenlőek, bármi megtörténhet a két lejátszott meccsen.

11.07 (szombat) – 18:00-tól Győri Ezüst Páncélosok (SZESE E-sport) vs. Fejér Megyei Királyok (Majdnem Fehérváriak)

Duzzadnak a magabiztosságtól a Győri Ezüst Páncélosok, de a Fejér Megyei Királyokat sem kell félteni. A megyei döntőkben utóbbi csapatnak jelentett nagyobb kihívást a továbbjutást érő győzelmek megszerzése.

11.07 (szombat) – 20:00-tól Vas Megyei Struccok (Illés Akadémia Spirit) vs. Zalai Íjászok (Counter Doge Géjming)

Az ellenfelek beszámolói alapján a régió favoritja a Vas Megyei Struccok csapata, de egy-egy vereség még náluk is előfordulhat. A kérdés, hogy a Zala Íjászok mennyire rettennek meg Góliáttól, aki rögtön az első körben az útjukat állja.

11.08 (vasárnap) – 14:00-tól Csongrádi Turulok (Tóbiás izmos felsőteste) vs. Baranyai Bástyák (iwnl)

A vicces csapatnév ne tévesszen meg senkit, a Csongrádi Turulok bármikor képesek lecsapni ellenfelükre. A Baranyai Bástyáknak nem lesz egyszerű dolguk, hiába érkeznek jó formában az összecsapásba.

11.08 (vasárnap) – 16:00-tól Somogyi Sasok (Hollow Force) vs. Tolnai Hercegek (SzekszárdiBetyárok)

Egyik ötös sem izzadt meg túlságosan a megyei döntőkben, ezért kiszámíthatatlan, hogy mire lesznek egymás ellen képesek. A győzelmet az aktuális forma és a jobb kommunikáció döntheti el.

11.08 (vasárnap) – 18:00-tól Budapesti Griffek (WiLD Multigaming) vs. Pesti Arany Oroszlánok (Tudja a bánat)

A veterán profikból álló Budapesti Griffeknek egyetlen cél lebeghet a szemük előtt, veretlenül be kell húzni a csoportköröket. A Pesti Arany Oroszlánoknak minden pontra szükségük van, de a mezőny nagyon erős.

11.08 (vasárnap) – 20:00-tól Komáromi Ezüst Vitézek (Kapcsold be!) vs. Hevesi Gólyák (Hívők)

Mindkét gárda megmutatta a megyei döntőkben, hogy képesek nagyszerű választásokkal és játékokkal borsot törni ellenfeleik orra alá. Bármi megtörténhet a Bo2-es szériában.

A tabelláért, menetrendért és más érdekességekért irány a megyekcsataja.hu!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!