MCS LoL - A csoportkörök első fordulójában egyetlen döntetlen sem született

MCS LoL - A csoportkörök első fordulójában egyetlen döntetlen sem született

A Jászsági Lovas Vitézek egyedüliként a mezőnyben négyszer volt jelenésük az Idézők Szurdokában.

Hét csapat részvételével kezdődtek meg a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny League of Legends tornájának csoportkörei. A mérkőzések átmozgatása miatt a Jászsági Lovas Vitézeknek 14:00-tól és 16:00-tól is jelenésük volt az Idézők Szurdokában. Ez történt az első fordulóban.

Jászsági Lovas Vitézek vs. Szabolcsi Medvék (0-2)

A több magyar bajnokot felsorakoztató Szabolcsi Medvék nem ismert kegyelmet a Bo2-es szériában. Nagyszerű játékkal, magabiztos győzelemmel hangolódtak a második meccsre, ahol bár sikerült meccsben maradni a Jászsági Lovas Vitézeknek, végül good riddance túlvállalta magát. Az addig remekelő Irelia nélkül nem volt esély a védekezésre.

Borsodi Sólymok vs. Jászsági Lovas Vitézek (0-2)

Nem zuhantak össze a Jászsági Lovas Vitézek, Bercel impozáns Kha'Zix megmozdulásaival simán magukhoz ragadták a kezdeményezést. A Borsodi Sólymoktól ennél sokkal többre van szükség, ha szeretnék komolyan gondolni a rájátszásért folytatott harcokat.

Győri Ezüst Páncélosok vs. Fejér Megyei Királyok (2-0)

Hasonló képet festett az összecsapás, mint a Jászsági Lovas Vitézek vs. Szabolcsi Medvék párharca. Az első mérkőzésen a Győri Ezüst Páncélosoknak sikerült ráerőltetni akaratukat az ellenfélre, 20 perc alatt lerendezték a dolgokat. A második felvonásra összeszedte magát a Fejér megyei gárda, de ez csak arra volt elég, hogy elhúzzák a meccset. A győzelem nem forgott veszélyben a Győri Ezüst Páncélosok számára.

Vas Megyei Struccok vs. Zalai Íjászok (2-0)

Az egyik legszervezettebb csapat képét mutató Vas Megyei Struccok kiválóan kezdte a szériát, uralták az ösvényeket és a dzsungelt egyaránt. A Zalai Íjászok nem akart érdemben változtatni a taktikáján, ami ismét csak azt eredményezte, hogy CrankZ Sylasszel azt csinálhatott, amit akart. A Vas Megyei Struccok elemükben voltak végig, a Zalai Íjászoknak nem volt reális esélyük az egy pont megszerzésére sem.

A mai nap 13:30-tól folytatódnak a csoportkörök, kattintsatok a Megyék Csatája Twitch csatornájára, vagy látogassátok meg a megyekcsataja.hu-t, hogy ne maradjatok le az élő közvetítésről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!