Legnagyobb vesztesei a LoL 10.22-es frissítésének

Legnagyobb vesztesei a LoL 10.22-es frissítésének

Négy hős győzelmi arányai jelentősebb visszaesést produkáltak a 10.22-es gyengítéseknek köszönhetően.

November 11-én alapjaiban változik meg az ismert League of Legends, ugyanis érkeznek az előszezon tárgyváltoztatásai a 10.23-as patchcsel. A mitikus tárgyakat mindenkinek meg kell tanulnia, de bele kell rázódni az átalakított, kitörölt és újonnan megjelent legendás itemekbe is. Addig még van néhány órátok, ezért inkább tekintsetek vissza és ne előre, következnek azok a hősök, amelyek a legtöbbet estek vissza win rate-ben a 10.22-es, azaz a jelenlegi frissítés nerfeléseinek következtében.

Lulu

A felső ösvényen és a támogató szerepben egyaránt jól teljesít még mindig a yordle, de a Q képesség gyengítése megtette hatását. Top lane-en már nincs értelme választani, csak ha tényleg hatalmas szükség van egy távolsági karakterre, aki betöltheti a támogató szerepét.

Zed

A Shadow Slash (E) alap sebzését vágták meg a fejlesztők, amely képesség fontos láncszeme a jól működő gépezetnek. A győzelmi arány ennek ellenére nem csökkent 50% alá, vagyis még mindig Zed az egyik legjobb AD-s orgyilkos a középső ösvényen.

Samira

Egymás után két frissítésben is gyengítették a 151. hősét a League of Legendsnek, ami talán már elég lesz ahhoz, hogy ne kelljen kötelezően tiltani és választani. Leona/Nautilus/Taric oldalán brutálisan erős a passzívja miatt, de a sebzése folyamatosan csökken, ami jót tesz a metának.

Karthus

Messze Karthus veszítette a legtöbbet, a Pentakill énekese a legfontosabb képességére, a Q-ra kapott gyengítést. Ezzel elérte a Riot, hogy se a dzsungelbe, se a középső, se az alsó ösvényre ne legyen komfort választás a mágus. Néha-néha még feltűnik, de már nem kell tartani attól, hogy a folyamatos minion- és tábortakarítás miatt megállíthatatlanul záporozik tarsolyába az XP és az arany.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már Samirával rangsorolt meccset?