LoL: Megcsinálta Tyler1, 18 nap folyamatos játék után ott virít a Mester rang

LoL: Megcsinálta Tyler1, 18 nap folyamatos játék után ott virít a Mester rang

A folyamatos játék meghozta gyümölcsét.

Lehet kritikával illetni T1 Tyler1-t stílusa miatt, de az elvitathatatlan a fiatal amerikaitól, hogy a League of Legends világában otthonosan mozog. Miután elérte a Kihívó rangot ADC és dzsungeles szerepben, itt volt az ideje egy újabb kihívásnak. A szezonzárás előtt belevágott a felső ösvény spamelésébe, majd 18 napnyi folyamatos játék után összejött a Mester rang.

A HULKSMASH1337, egyébként igencsak találó névre keresztelt fiókján több, mint 800 meccset játszott le, többségében Mordekaisert, Olafot és Cho'Gathot választotta társának. Néha be-becsúszott egy rosszabb teljesítmény, de a meggyőző statisztikák önmagukért beszélnek. Különösen a tank Cho választása volt parádés, 137 meccsen 68%-os győzelmi arányt ért el a brutális szörnyeteggel.

Külön érdekesség, hogy egy alkalommal Jankos, a G2 Esports dzsungelese elé került ez a fiók, aki nem tudta, hogy pontosan kit takar a HULKSMASH1337 elnevezés. A gyors átnézésből kiderült, hogy Európa egyik legjobb dzsungelese szerint jól választott hősöket Tyler1, bár a Naptűz Köpeny (Sunfire Cape) választást nem értette Olafon, akinek nem egyszerű aktiválni a tárgy passzívját. 

Hiába ért véget a szezon, Tyler1 nem bír leállni. Ha így folytatja, akkor a Kihívó sem elérhetetlen számára, amivel elképesztő magasságokba emelkedne, mivel nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy három szerepben is "kimaxolták" a LoL-t.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik szerepben lesz legközelebb legalább Mester rangú Tyler1?