LoL: Nem tűnik vérszomjasnak a legújabb popcsillag

LoL: Nem tűnik vérszomjasnak a legújabb popcsillag

Énekelni azt tud, de más hatása egyelőre nincs a játékra.

Bekerült az éles szerverekre a League of Legends 152. hőse, a K/DA banda legújabb tagja, Seraphine. A feltörekvő énekes az első órák tapasztalatai alapján szinte semmilyen hatással nincs a jelenlegi metára, nem úgy mint elődje, aki még mindig a legtöbbet tiltott karakter.

Seraphine tiltási aránya

Általában az új hősöknél megfigyelhető az a trend, hogy azonnal elkezdik őket tiltani a játékosok, mivel nem szeretnék, hogy ellenük, vagy épp velük legyen egy viszonylag ismeretlen karakter. Seraphine-nel kapcsolatban nem lehet ezt kijelenteni, a középmezőny szürkeségében, 12-13%-os bannolási aránnyal büszkélkedhet, miközben Samira 70-80%-kal stabilan az első helyen van már hetek óta.

Seraphine választási és győzelmi aránya

Mivel elég sűrűn átcsúszik a bannolási fázison, ezért adná magát, hogy mindenki azonnal lecsap a középső ösvényes mágusra. Ez azonban nincs így, Seraphine csak a 90. legtöbbet választott bajnok, nem érzik úgy az idézők, hogy mindenképp egy Sona-Neeko-Karma fúzióra van szükség a győzelemhez. A win rate alátámasztja, hogy nekik van igazuk. Nagyjából 46,2%-ban sikerül annak a csapatnak ledöntenie az ellenfél Nexusát, amelyikben Seraphine az egyik tag, ezzel a sereghajtók között találjátok meg a hölgy nevét.

Kettős érzés lehet a Riot fejlesztőiben. A K/DA - MORE és az egész Seraphine kampány nagyszerűen sikerült, azonban a játékban ennek nincs lenyomata. Egy középszerű, igazi helyét még nem találó karakterrel gazdagodott a LoL, amire ebben a formában nem sok szükség volt.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL megyei döntői. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked megvan már Seraphine?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.