MCS Sztárfutam - Minden interjú és mérkőzés egy helyen

MCS Sztárfutam - Minden interjú és mérkőzés egy helyen

A Megyék Csatája Sztárfutamán egy percre sem kaptak pihenőt a magyar hírességek.

Megadta az alaphangot a Megyék Csatája Sztárfutama a FIFA 21 és League of Legends tornának. A magyar hírességek mindent beleadtak a virtuális futballpályákon, valamint az Ordító Szakadékban, miközben mindent megtettek azért, hogy ellenfeleik dolgát megnehezítsék. Az eseményről készült összefoglalót már korábban láthattátok, azonban most az összes mérkőzést és interjút teljes hosszában megtekinthetitek.

Először a FIFA kapta a főszerepet, amiben Berki Krisztián Jakabos Zsuzsannával, Horváth Tomi Majkával ütközött meg. Utóbbi összecsapáson tisztességesen helytállt Horváth Tomi, hiába rendelkezett jóval kevesebb tapasztalattal a világ legnépszerűbb sportjátékában. 

Észak és dél meccsén hatalmas izgalmak között, tizenegyespárbajban diadalmaskodott Jakabos Zsu.

A sztárok futballmérkőzését luckeY kommentálta, aki utána terjedelmes interjúban beszélt eddigi karrierjéről, valamint a Megyék Csatája ötletéről.

A régiók vezetői után a megyék képviselői kapták meg a reflektorfényt. League of Legendsben, az Ordító Szakadékban esett egymásnak kelet és nyugat, valamint észak és dél. Deego vezetésével sokáig úgy tűnt, hogy bezsebelheti nyugat a győzelmet, de megfordította az összecsapást kelet. Észak és dél mérkőzése egyoldalúbb volt, Liszkai Márk hatalmas Nidalee játéka győzelmet jelentett dél számára.

A egérrel és kontrollerrel a kézben bizonyítottak a hírességek a jó hangulatú mini-tornán, de itt még nem volt vége a napnak. A régiók vezetői (Berki Krisztián, Jakabos Zsuzsanna, Horváth Tomi, Majka), a League of Legends mentor, Pierce, valamint az esemény házigazdája, Bazska a mikrofon mögött elmesélte, hogyan kapcsolódnak a gaming világhoz.

Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL és FIFA csoportkörei A LoL közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek, a FIFA 21 meccsekért a Megyék Csatája Facebook oldalára látogassatok. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!