Hirdetés

Megyék Csatája - Alábbi párosításokkal folytatódnak a FIFA 21 csoportmérkőzések

Érkezik a Megyék Csatája FIFA 21 csoportköreinek második fordulója PS4-en és Xboxon egyaránt.

Hirdetés

Az első fordulók tanulságait le kell szűrniük a játékosoknak, mivel egyre fogynak a lehetőségek az értékes pontok megszerzésére. A Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny FIFA 21 versenyének legjobb virtuális labdarúgói előtt ezúttal is ott a lehetőség, hogy oda-visszavágós rendszerben diadalmaskodjanak ellenfeleik felett. Pénteken az xboxosoké a főszerep, szombaton jönnek a PS4-esek.

Külön érdemes lesz figyelni a nyugati és keleti régió összecsapásait, ugyanis az első forduló után elképesztően szoros a tabella. Nem lehet egyelőre megállapítani, hogy ki lehet az a két játékos, aki biztosan ott lesz a rájátszásban. Északon és délen vannak jobban startoló fifások, bár még messze a vége, bármi megtörténhet mindkét csoportban.

PS4-en a keleti csoportban tooFrez_x10 (Jászsági Lovas Vitézek) eddig négyből négy meccset behúzott, egy újabb siker a továbbjutást jelentené számára. Érdemes bekapcsolni a közvetítést a Bács-Kiskun Betyárok bemutatkozó meccsére, mokosg, a magyar FIFA legendája megkezdi a csoportköröket a déli régióban. JordanBeast15 (Budapesti Griffek) két döntetlennel rajtolt, ami az előzetes várakozás alapján hatalmas meglepetés. Teljesen nyitottá vált a továbbjutás kérdése az északi régióban, nagyon fontos mérkőzések várnak a játékosokra. 

A csoportkörök közvetítéseit a Megyék Csatája Facebook csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről, így az aktuális tabelláért is ide kell ellátogatni!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • MISSH 1 hónapja
    hg
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés