Hirdetés

LoL: Ezek a legnépszerűbb tárgyak az előszezon első napjaiban

Az öt legnépszerűbb tárgy között kettő teljesen újnak számít.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 13

Fnatic vs. Virtus.pro

Hirdetés

Elképesztő mennyiségű változást emelt be a játékba a 10.23-as előszezon frissítés. Alapjaitól kell újratanulni a játékot még a tapasztaltabbaknak is, bár már kezd kirajzolódni, hogy mi lehet az új meta. Az alábbiakban az népszerűségi lista top 5 tárgyát találjátok meg, amelyek közül három tartozik a mitikus csoportba, kettő "sima" legendás.

5. Határtalan penge (Infinity Edge)

A kritikus csapási esélyt, valamint a kritikus sebzést egyaránt gyengítette a Riot Games, de a lövészeknek és hatalmas sebzésre építő hősöknek továbbra is elengedhetetlen a Határtalan penge. Ha sikerül kiépíteni a 100% kritikus csapási esélyt, onnantól a passzívból kinyert extra sebzés igazán jelentősé válhat. 

4. Halhatatlan Pajzsíj (Immortal Shieldbow)

Szintén a lövészek profitálhatnak a Halhatatlan Pajzsíjból, ami egy új mitikus tárgy. A támadási sebesség, kritikus csapási esély és életlopás önmagában hasznossá teszi a tárgyat, de a passzív képessége az igazán erős. Ha olyan sérülést szenvedsz el, amitől 30% alá esne az életerőd, 3 másodpercre egy 250–700 (10–18. szint alatt) erejű pajzsot kapsz. Emellett 8 másodpercre kapsz még 15% életlopást is (90 másodperc töltési idő). Brutális harcos lehet a legvéznább ADC-ből a Pajzsíjnak köszönhetően.

3. A hármasság hatalma (Trinity Force)

Elvesztette a bónusz manát, mivel a Ragyogást (Sheen) átalakította a Riot, de a népszerűsége töretlen maradt. A támadási sebességre építő karaktereknek érdemes megvásárolni az immár mitikus, "tonnányi sebzést" biztosító tárgyat.

2. Krakenölő (Kraken Slayer)

Minden harmadik alaptámadás tényleges sebzést okoz, ezért minden támadási sebességre építő hősre kiváló választás. Életlopást nem biztosít, de azt máshonnan is be lehet szerezni.

1. Zhonya Homokórája (Zhonya's Hourglass)

A töltési idő csökkentés helyett megjelent a Zhonyán a képességgyorsítás, ezen kívül nem eszközöltek rajta drasztikus átalakítást. Mivel a túlélés elsődleges a felgyorsult játékmenetben, az immunitást biztosító tárgy az abszolút legnépszerűbb jelenleg.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Neked tetszenek az új mitikus tárgyak?

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • RojszRojsz 5 hónapja
  Nekem hiányosnak tünik a supp itemek jó volna még néhány, egy mana töltő zona kb mint soraka silencedje, meg ehez hasonló, vagy a start supp itemeknek tőbb ágazata is lehetne, vagy több pénz szerző item, olyanra gondolok hogy pl 1000 levédett sebzés után 50g vagy hasonló. A több az nagyon belyön
  0 0 Válasz
 • S09 5 hónapja
  Nekem nagyon bejönnek az új itemek
  0 0 Válasz
 • DAONN 5 hónapja
  jók
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés