Hirdetés

Új szponzora van a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémiának

Az együttműködés keretein belül amatőr és profi gamerek online és offline edzéseken vehetnek részt, a FIFA edzések után valódi focipályán is összemérhetik tudásukat. 

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

European Development Championship (CS:GO)

A csoport - forZe vs. Budapest Five

Hirdetés

2018 februárjában nyílt meg a Budapesti Honvéd Sportegyesületen belül a Lenovo Legion Honvéd E-sport Akadémia, az első profi E-sport központ, ahol edzők segítségével válhat bárki profi gamerré. Az Akadémia a HELL ENERGY támogatásával fejlődik tovább, hiszen hamarosan FIFA edzőterem nyílik a sportközponton belül, így minden adott lesz a virtuális foci szerelmeseinek, hogy sztárjátékossá váljanak.

Magyarország piacvezető energiaitala, a HELL ENERGY már hosszú ideje együttműködik a hazai streamerekkel és E-sportolókkal, a HELL ENERGY állandó csapatában olyan nagy nevek is szerepelnek mint: Kiss Ádám (AK), Kiss Norbert (Yusu TV), Német Ákos (Pierce), Jordán Benedek (JordanBeast15) és Surján Gergő (Suri).

“A hazai e-sportolókkal és streamerekkel való sikeres együttműködésünk adta az ötletet, hogy egy FIFA edzőtermet hozzunk létre. Megkerestük a BHSE vezetőit, akik örömmel fogadták kezdeményezésünket, így jöhetett létre ez a különleges edzőhely, ahol az egészséges életmód jegyében a gamerek nem csak a képernyők előtt ülnek és online edzenek, hanem valóban megmozgatjuk őket valódi kispályás fociban.” – mondta el a HELL – Honvéd együttműködésről Schmidt Krisztián a HELL kreatív marketingigazgatója.

"A Budapesti Honvéd SE mindig is szeretett úttörő lenni az magyar e-sport életben, ehhez pedig továbbra is kiváló partnerekkel és támogatókkal dolgozik együtt. Bízunk benne, hogy a HELL ENERGY segítségével létrehozott projektek révén tovább tudjuk erősíteni a sport és az e-sport közti kapcsolatot." – mondta Mezei Péter a BHSE E-sport szakágvezetője.

A HELL Honvéd FIFA csapat már le is igazolta első sztárját Horti Gábor személyében, aki a HELL Honvéd mérkőzéseit és versenyeit közvetíti majd, és maga is e-sport karrierbe kezd a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia FIFA edzője, Csete Patrik segítségével.

A csapat nemcsak a már profi gamerek között keresi új tagjait, hiszen hamarosan indul a HELL Honvéd FIFA 1v1 bajnokság PlayStationre és Xboxra, ahol az ország legjobb szabadon igazolható játékosait keresik.

További részleteket a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia Facebook oldalán találtok, de mielőtt ide ellátogatnátok mindenképp kövessétek be a Hortimegmondja Twitch csatornát, ahol hamarosan érkeznek a nyereményjátékok, a pack opening közvetítések, valamint a legizgalmasabb meccsek és versenyek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • MISSH 1 hónapja
    hgg
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés