LoL: Legerősebb hősök az előszezon első napjaiban

Egyelőre mindenki csak tanulgatja az új metát.

Nem lehet elmenni a tény mellett, hogy a Riot Games alaposan odapörkölt a League of Legendsnek. Bevezettek egy rakat új tárgyat, megváltoztattak tucatnyi másikat, miközben változtattak a dzsungelezésen, valamint létrehozták a képességgyorsítás funkcióját. Ilyen nagy volumenű változás nagyon rég történt, ezért még heteknek kell eltelnie, hogy mindenki megtalálja a tökéletes taktikát, ami a győzelmet jelentheti. Az alábbiakban azt a 5 hőst találjátok meg, amelyek a győzelmi arányok alapján jelenleg a legjobban teljesítenek.

5. Rammus - 55,7%-os győzelmi arány

A brutális tank nagyon örül, hogy a páncélt adó tárgyak (élén a Naptűz égisszel) ennyire hatékonyan működnek. Fizikai sebzéssel rendelkező csapatok ellen nincs jobb dzsungeles választás Rammusnál.

4. Fizz - 55,8%-os győzelmi arány

Hatalmas sebzésre képes az új tárgyakkal, amelyek segítettek a horgásznak, hogy kifogja a Szurdok legnagyobb halát. A mitikus tárgyra fejlesztett Hextech rakétaöv kötelező választás Fizznek, mellette a szokásosnak mondható Félholt csapás + Zhonya homokórája vonalon érdemes elindulni.

3. Nunu & Willump - 56,2%-os győzelmi arány

Hasonlóan kell építeni a tárgyakat rá, mint Rammusra, legalábbis a Naptűz égisz és a Warmog páncél fontos kellék a győzelemhez. Mivel a tankos tárgyak olcsóak és gyorsan megvannak, ezért nyugodtan lehet görgetni a hólabdát, úgysem eshet baja a yetinek és barátjának.

2. Amumu - 57%-os győzelmi arány

Gyengítették Amumut, de ennek ellenére kiválóan teljesít a legszomorúbb múmia. Tankra érdemes építeni, de akkor sincs baj, ha egy-két varázserőt adó tárgy becsúszik. A Naptűz égisz és a Mélységi maszk után szabad a vásár.

1. Viktor - 58,1%-os győzelmi arány

Megkapta a gyors hibajavítás a mini-átalakításon átesett mágus, ezért valószínű az első helyet hamarosan elveszítheti. A Luden vihara kiváló kezdőtárgy számára, az újak közül a Kozmikus hajtóművet érdemes beszerezni a végjátékban.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Viktor melyik ösvényen a legjobb?