Egy 14 éves játékos ötödik hete veretlen a FIFA 21 Weekend Leagueben

Egy 14 éves játékos ötödik hete veretlen a FIFA 21 Weekend Leagueben

Már ez a szám önmagában szinte hihetetlen, hát még ha hozzávesszük, hogy egy olyan játékos érte el, aki 12 évesen már bajnok volt.

Nehezen indult be a FIFA 21-ben a FUT Champions idény, hiszen az első Weekend League kapcsán technikai problémákkal küzdöttek a fejlesztők. Szerencsére azonban nem maradt el, és aki bejutott, az részt is tudott rajta venni. Köztük volt a még csak 14 esztendős Anders Vejrgang, aki mint kiderült tökéletes eredménnyel teljesítette az első hétvégét. Róla talán nem igazán lehetett hallani, pedig az RBLZ Gaming e-sport együttesének a tagja, illetve már 2018-ban megnyerte a dán bajnokságot, akkor még FIFA 19-ben.

Azóta bizony eltelt még jó néhány hétvége, és a fiatalember mindegyik WL-en ott volt, ráadásul nem is akármilyen sorozatot produkált. Eddig egyedülálló tettet hajtott végre, miután Twitteren közzétette a mostani hétvégéről is az eredményét. A posztjában az szerepel, hogy eddig az öt hét alatt egyetlen játékosnak sem sikerült őt legyőznie. Ez azt jelenti, hogy 5 Weekend League után 150-0-ás, azaz 100%-os győzelmi rátája van. Erről egyébként a svéd FIFA legenda, BorasLegend is készített egy videót, aki többet között a csapatát is bemutatta:

Emellett többek között arról is beszélt, hogy kivételes képességekkel rendelkezik Anders, és valami elképesztő módon olvassa a játékot. Leginkább a 4-4-2-es felállást szereti, és nagyon sok L1 passzot lehet tőle látni. Boras még egy dolgot észrevett, a fiatal játékosnak a biciklicsel a kedvence, és zseniális módon alkalmazza ezeket az átlépős mozdulatokat. Már önmagában véve is csodaszámba megy egy ilyen teljesítmény, és valószínű előbb utóbb megszakad majd Anders tökéletes mutatója, de az biztos, hogy erre a fiúra érdemes lesz a profi mezőnyben odafigyelni a jövőben.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!