Már a megjelenés első napján rekordot döntött a Call of Duty: Black Ops Cold War

Már a megjelenés első napján rekordot döntött a Call of Duty: Black Ops Cold War

Valamit nagyon eltaláltak a fejlesztők, és most nem csak a trailer lett ütős.

Megjelent a játékosok nagy örömére a Call of Duty: Black Ops Cold War, amely a PC mellett a régi, valamint új generációs konzolokon is tiszteletét teszi. A hidegháborús időket bemutató új epizód pedig már az előzetes trailerek alapján belopta magát a rajongók szívébe. Most pedig bizonyosságot nyert, hogy nem csak a várkozás volt nagy, hiszen az Activision Blizzard bejelentése alapján máris rekordot döntött a CoD: BO Cold War. A sorozat minden eddigi részénél sikeresebb rajtot produkált ugyanis.

CoD: Black Ops - Cold War: Kiderült milyen tartalmat hoz az első szezon

TZeus | 20/11/06 12:08 A Call of Duty legújabb epizódja, a Black Ops - Cold War hivatalosan még meg sem jelent, azonban már most közzétette a fejlesztőcsapat a roadmapet, melyen tökéletesen látszik milyen tartalommal készülnek az indulást követően. A november 13-i megjelenés után még két hetet sem kell várni és máris élesítik a Nuketown '84 elnevezésű pályát.

A hivatalos posztból kiderült, hogy a Black Ops Cold Warból vásárolták meg a legtöbbet digitálisan az első napon. Ezzel a CoD-ok között egy újonc ülhet fel a trónra ebben a mutatóban, bár azt sajnos féltve őrzött titokként tárolva egyelőre nem mondták el mekkora számot is takar ez a mérföldkő. Ez pedig még csak a kezdet, hiszen jó néhány extra tartalomról már lerántották a leplet, így minden bizonnyal a jövőben még inkább növekednek majd az eladási számok, amit persze egy jó rész esetében egy cseppet sem bánunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!