LoL: Legyőzni a Baront úgy, hogy nem ütöd meg? Az előszezonban ez is lehetséges!

LoL: Legyőzni a Baront úgy, hogy nem ütöd meg? Az előszezonban ez is lehetséges!

Az S11-ben eljöhet a tankok aranykora.

Még mindig nem telt el egyetlen hét sem azóta, hogy az előszezon változtatásai aktiválódtak az éles szervereken. A League of Legends metája alapjaiban alakult át az új és módosított tárgyaknak köszönhetően, amelyeknek legnagyobb nyertesei a tankok lehetnek. Az alábbi videó tökéletesen összefoglalja, hogy miért ennyire erősek a Bami parazsából épített mitikus tárgyak, amelyekkel elpusztítható úgy a Baron Nashor, hogy egyáltalán nem ütik meg a hősök.

Who says season 11 is an assassin meta? 5 bami items taking baron without touching it. from r/leagueoflegends

A Baron ölés taktikája Bamikkal felvértezett hősök esetében nem túl bonyolult. Oda kell állni a hatalmas giliszta mellé, majd nyugodtan lehet főzni egy teát. Mire visszaérsz a gép elé, garantáltan rajtad lesz a játék legerősebb buffja. A veteránoknak ismerős lehet ez a szituáció, mivel még a League of Legends hajnalán stackelhető volt a Naptűz köpeny. Ezért vásároltak többek között Evelynnek ilyen tárgyat, aki láthatatlanságban odaállt valaki mellé 6 Sunfire Cape-pel a gyűjteményben, majd elégette a gyanútlan ellenfelet.

A kör bezárult, a kezdet a vég, a vég a kezdet, a tankok meg köszönik szépen, lubickolnak a mostani körülmények között. Az abszolút legjobb felső ösvényesek és dzsungelesek között olyan hősök szerepelnek, mint Malphite, Amumu, Zac és Nunu, Várhatóan a 10.24-es frissítésben alaposan belenyúlnak majd a metába a fejlesztők, mivel néhány tárgy miatt egy-két hős túlságosan jó statisztikákat hoz.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL csoportkörei A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már S1-ben?